Različni kroji jeansa in na kakšno postavo jih nositi?

Vsaka izmed nas ima v omari vsaj en najljubši kos jeansa, ali so to hlače na zvon, barvne skinny hlače ali pa vedno bolj popularen in udoben boyfriend videz. Ne glede če smo si jih posodile od svojih fantov ali pa imamo v lasti.
Vedno nam nudijo izredno sproščen videz. Jeans se je od značilnega robustnega delavskega dizajna prelevil v zelo chic videz. Spreminjala se je barva, dizajn, dodatki od zakovic, bleščic, biserov, videz obledelega jeansa in raztrganine. Tako je nastalo nešteto različnih stilov. Tako si lahko vsaka najde svoje najljubše hlače katere bodo laskale kateri koli postavi.
Najprej moramo izbrati hlače katere so nam popolnoma prav niso ne preširoke ne pretesne. Saj to vpliva na naš končni videz in na vsesplošno počutje. Za dober izgled moramo izbrati pravo barvo saj žive barve privabijo veliko pozornosti na noge zato moramo za slim videz izbrati temnejše enobarvne hlače. Prav tako pa veliki žepi in različno šivanje popestri izgled jeansa in pripomore k lepšem videzu postave.

Boyfriend jeans: Najbolj ustreza ženskam katere imajo ozke boke in/ali stegna. Saj dodajo širino bokom in se uravnotežijo z rameni. Postavi dodajo bolj zaobljen videz.

 

Street Style Spotlight: 25 Ways To Wear Boyfriend Jeans - The Frisky

Found on thefrisky.com

Flared jeans: Nosijo se lahko na različne načine z različnimi srajcami ali tunikami in ustvarijo čudovit boho stil. Podaljšajo postavo in v trenutku dodajo ženstvenost. Dobra izbira tudi za bolj deške postave. Če imate ozek zgornji del in širša stegna je to prava izbira saj na videz podaljša postavo in s tem zoža stegna.

 

Flared Jeans. Are Skinny jeans goin out? (When not wearing the ever popular boots..)

Pinterest via Tracey Ann

 

Wide leg jeans: Postavi v obliki peščene ure wide-leg hlače še posebno tiste z višjim pasom poudarijo vitek pas ter lepo oblikujejo boke. Primeren tudi za postavo z ozkim zgornji delom in širšimi stegni saj s širokimi hlačnicami in z videzom daljše postave omili in na videz zoža širino stegen.

 

Spring or fall - street style - flare jeans + nude blazer + brown accessories

Pinterest Via Alexis Alcántara
Skinny jeans: Če ste manjše postave je to idealen tip hlač za vas saj vizualno podaljšajo postavo v kombinaciji z blazerji in salonarji pa dodate tisto piko na i .Primeren je tudi za postavo peščene ure, pri kateri izpostavi vse atribute in ustvari popoln videz.

 

Immaculate: The Australian model donned heels, skinny jeans, a beige blouse and a tuxedo jacket

Found on dailymail.co.uk

 

Cropped jeans: Odlične za visoke postave saj podarjajo vitko postavo. Ob nakupu katerih kolih hlač za visoke postave, pa je potrebno preveriti ali so dovolj dolge za čevlje s peto.

 

cropped jeans

Found on rstyle.me
Cuffed jeans: Izgledajo čudovito na ženskah visoke in vitke postave z dolgimi nogami. Z različnimi dodatki, se lahko ustvari popolnoma drugačne videze vse od elegantnega, do casual videza ali mešanice obojega.

Cuffed jeans + relaxed blouses. exclusive fashion deals: http://www.studentrate.com/fashion/fashion.aspx

Found on yourfaves.net

 

 

Cigarette-leg jeans: Ta tip jeansa je primeren za deške postave in postave s krajšimi nogami katere na videz podaljšmo s čevlji s peto rob hačnice pa naj sega do konca pete.

 

AG 'Stilt' Cigarette Leg Jeans (Eleven Year Journey) | Nordstrom

Found on shop.nordstrom.com
Jeggings: Primerne so za katero koli postavo. Upoštevati moramo le nekaj detajlov kateri izboljšajo celotni izgled. Na primer : za deško postavo so primerne svetle barve hlač in plastenje na zgornjem delu telesa saj s tem dobimo videz oblin, za postavo v obliki jabolka moramo paziti, da je pozornost usmerjena v noge, katere so velik atribut in s prirezanimi hlačnicami še podaljšajo videz nog. Visok pas pa je primeren za hruškasto postavo saj optično podaljša noge. Postavi v obliki peščene ure, pa dodajo piko na i temnejše barvne različice.

 

lovin the aztec print jeggins w/the denim

Found on rstyle.me

 

Straight-leg jeans: Primeren je za različne postave tudi za bolj polno oblikovane. Prav tako pa je dober stil za tiste postave, katere so bolj trebušaste, saj višji pas zoži trebuh in odvrne pozornost ter bolj posveti spodnjem delu hlač, kater ne objemajo noge ampak se od stegen ravno ob nogi spuščajo do tal. Dobro prilegajo tudi postavam s krajšimi nogami ter v kombinaciji s čevlji s peto še podaljšajo postavo.

 

This is why I love straight-leg jeans

Found on prepaganda.tumblr.com

 

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.