V : Zanima me zakaj najeti svetovalko za osebni izgled? Kaj lahko pričakujem od osebnega stilista? Lp Katja

O: Pozdravljena Katja, mnoge zanima zakaj se odločiti za najem svetovalke za oblikovanje osebnega stila in kakšne koristi to prinese. Zato bom pojasnila kako poteka svetovanje in kaj vse zajema.

Na voljo imam več različnih svetovanj katera vam pomagajo na različnih področjih, stilsko svetovanje, poslovni stil oblačenja, stiliranje za posebne priložnosti, nasvete glede pričeske in načine ličenja, osebno nakupovanje za navdih in razbremenitev ter pregled in organizacijo garderobe. Vse to je na voljo tudi za moške.

Z osebnim modnim svetovanjem pridobite na vseh področjih vašega življenja: osebnem, poslovnem in družabnem.

Pomagali vam bomo pri pregledu in organizaciji omare. Kar je lahko zelo zastrašujoče opravilo, kajti takrat se pokažejo vsi zgrešeni nakupi in s tem stran vržen denar. Skupaj bom uredili in organizirali garderobo v ne natrpan in urejen prostor, kjer boste imeli vse pod nadzorom in najboljšo preglednost. V vaši garderobi bo manj oblačil, vendar boste s temi pravimi oblačili sestavili veliko več kombinacij.

white

Found on gilt.com

Nakupovanje oblačil večini ljudi predstavlja nepotreben stres, zlasti če ne veste, kaj vam ustreza in kje to dobiti. Zato vam je na voljo osebno nakupovanje in popolno osebno nakupovanje. Brezglavo in impulzivno nakupovanje oblačil velikokrat privede do tega, da teh oblačil nimate s čim kombinirati in zato pozabljene pristanejo nekje zadaj v omari. Osebno nakupovanje z nami je načrtovano in premišljeno, zato ste lahko prepričani v uspešno in prijetno izkušnjo brez stresa in zgrešenih nakupov. Pričakujete lahko le oblačila in dodatke, s katerimi lahko ustvarite veliko več kombinacij, kakor do sedaj. Preden se odpravimo na skupno nakupovanje, pa se pogovorimo katere kose oblačil bi želeli kupiti in koliko denarja ste namenili celotnemu nakupu. O manjkajočih oblačilih v garderobi, ki jih potrebujete, kako najbolje izkoristiti oblačila in dodatke, ki jih že imate doma. Če gre za posebno priložnost ali dogodek, kaj vam najbolj ustreza in kaj je za dogodek primerno.

Popolno osebno nakupovanje pa vas v celoti razbremeni iskanja oblačil, saj to naredimo mi namesto vas, vi pa lahko ta čas namenite drugim, vam bolj pomembnim stvarem.

Texture on ht ebodice top is so interesting I almost don't mind the leather peplum flaps  --Etro Woman Autumn Winter 2012-13 Runway Show

etro.com

 

Stilsko svetovanje je za vse, ki si želijo odkriti svoj edinstveni stil oblačenja. Teme, ki jih obdelamo so: kako odkriti svoj stil oblačenja, oblika telesa in obraza (predlogi za pričesko), kako se primerno obleči za vašo postavo, barve, vzorci in tkanine, dodatki, oblačila za različne priložnosti, skrivanje pomanjkljivosti, zmeraj pa smo na voljo za vaša morebitna vprašanja. Razlogi, zakaj razmišljate o stilskem svetovanju, so lahko, da niste prepričani kateri stil vam ustreza, težko najdete oblačila, ki ustrezajo vaši obliki postave in višini, potrebujete bolj profesionalen izgled v službi, potrebujete nasvet kako izbirati  in usklajevati oblačila z dodatki, si morda samo želite spremembo na bolje.

Elie Saab, fall 2013. T, at what point do we admit addiction to this man's clothing?

Elie Saab

Poslovni stil oblačenja, je za vse, ki vas zanima primerno oblačenje v poslovnem svetu. Teme skozi katere gremo so primerni stili oblačenja za vaš poklic in postavo. Barve v poslovnem svetu, vzorci in tkanine, dodatki, nega rok, nohtov in obraza, primerne pričeske. Z vami pa se lahko odpravimo tudi po nakupih in vam sestavimo celotno poslovno garderobo, od oblačil do dodatki!

Neutral Layers | Spring 2014

Found on sulia.com

PRIDOBITEV

Ne glede na vaše dileme vas lahko naučimo, kako izbirati oblačila in s tem graditi garderobo, ki vam je najbolj prilagojena in se v njej počutite fantastično. Lahko izberete stil, ki poudari vaše najboljše dele telesa, in prikrije tisto, nad čimer niste najbolj navdušeni na svojem telesu, poznavanje značilnosti vaše postave, različne stile, podrobnosti oblačil, ki pripomorejo vašem celotnemu izgledu, popolno poznavanje oblike vašega telesa in obraza ter nasvete, kako se primerno obleči ali nositi pričesko, povečanje samozavesti in dobro počutje, manj zapravljenega časa v trgovinah in več primernih oblačil in dodatkov v vaši garderobi.

so elegant!

Found on froufroufashionista.tumblr.com

Upam, da sem vam odgovorila na vaša vprašanja in pojasnila vse, kar je potrebno vedeti o osebnem stilistu. Hvala za zanimanje.

Za vsa morebitna vprašanja, ki se še pojavijo pa smo vam vedno na voljo na Tel: +386 (0) 30 225 225, preko e-maila: info@ninavidmar.com, Facebooka, Twitterja in Pinteresta.

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.