V: Živijo! Ker so pred nami vedno bolj topli dnevi in rada nosim krila, me zanima kako nositi in kombinirati, sedaj v modi polna krila z gubami. Hvala, Anita

O : Pozdravljena Anita, tudi jaz obožujem polna krila in komaj čakam sončne dni, da jih pokažem! Polna krila z gubami lahko kombiniraš praktično s čimerkoli. Saj so različnih dolžin, potiskov in barv. Lahko jih kombiniramo s srajcami zatlačenim v krila ali zavezanimi v pasu, t-shirti (s potiskom ali brez), s croped topi in puloverji. Sedaj, ko pa je včasih še hladno, pa jih lahko kombiniraš z barvnimi hlačnimi nogavicami. Za modne dodatke lahko uporabiš, kar je po tvojem okusu oziroma imaš že shranjeno v svoji omari. Za odlično kombinacijo obuješ barvne salonarje, kar bo dalo celotnemu izgledu piko na i, če pa imaš raje čevlje brez pet, pa se odloči za balerinke z ošiljenim delom pri prstih in tvoj styling bo izgledal naravnost fantastično!

 

Steve Madden Blush Patent Gorg Bowed Pumps

Intense, coordinated colors that work with her complexion and hair, coupled with an extremely feminine style, make this a super-sexy but highly refined look. As long as she continues to put together looks like this, she'll never need to pay for another cappuccino as long as she lives!

{fashion inspiration | style icon : ulyana sergeenko} by {this is glamorous}, via Flickr

F a s h i o n & S t y l e

HallieDaily-Black-and-White-in-a-Maxi-Gown

Holiday mini skirt

vila mini skirt with gathered frilled waist (but really the whole outfit)

InspÍrame... Faldas Midi

beauty style

love it

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.