Trendi za poletje 2014

MAVRIČNO

Če želite to poletje narediti velik vtis, si oblecite obleko ali krilo iz svetlečega materiala. Za bolj umirjen videz pa v roke vzemite mavrično torbico.

 Image

 LUKNJICE

Jeseni in pozimi plastite prepleteno tkanino čez debelejši material, medtem ko se spomladi in poleti tkanina nosi čez črno ali drzno neonsko barvo spodnjega oblačila.

 ImageImageImage

POLNA KRILA

Voluminozna damska silhueta se vrača. Oblecite polno krilo in se počutite kot dama iz 50ih.

Image

 BELA BLUZA

Klasična bela bluza z belimi gumbi je ponovno vstopila na modno pisto. Iščite predvsem bluze z detajli na ovratniku, okraski ali asimetričnimi kroji za poživitev.

 ImageImageImage

 LUKSUZEN PULOVER

Puloverji niso več povezani z telovadnico. Sključena silhueta dobi preobrazbo z svetlejšimi odtenki in vpadljivimi vzorci.

 Image

 OBLEKA

Bodite kot šefica v elegantni obleki z usklajenimi barvnimi. Zberite pogum in se oblecite v obleko z drznim vzorcem ali barvo. Začnite nositi svetlejše odtenke.

 Image

 PASTELI

Pokažite svojo nežno stran z lepimi pasteli v mentol zeleni, sivka in roza barvi. Najboljše pri pastelih je, da jih lahko nosite na katerokoli silhueto, ki vam je najljubša.

 Image

ČRNA IN BELA

Izgledajte sveže in kul v kontrastnih barvah brez sledi sive.

 Image

 ŠPORTNI VIDEZ

Športna estetika je vsekakor prevzela modni svet. Opazne so bejzbol kape, teniško navdihnjene obleke in prestižne kajne. Nosite jih ločeno ali pa kombinirajte vse skupaj.

 Image

 GEOMETRIČNI VZORCI

Geometrija se je vrnila  z vzorci iz mrež, trikotnikov, krogov in še. Pojavljajo se povsod od oblačil do dodatkov.

Image

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.