Čas je za črte…

Najnovejši modni trend, ki se je uveljavil po svetu in pritegnil tudi mojo pozornost, so črte. Kamorkoli pogledate in katerokoli revijo prelistate, povsod jih lahko zasledite. Črte v vseh barvnih kombinacijah, različnih širin in postavitev: horizontalne, diagonalne in chevron, so tiste, ki trenutno vladajo modnemu svetu.

ImageImageImageImage

So zabavne in laskajo katerem koli oblačilnemu kosu ali modnim dodatkom. So izredno popularne in v paru s pravimi dodatki, izboljšajo vaš videz in tudi postavo. Glavno vodilo za nošenje črt je, da jih nosite v kombinaciji z enobarvnimi oblačili. Na primer, črtaste hlače izgledajo fantastično v kombinaciji z enobarvno bluzo, majico ali srajco.

ImageImageImageImage

Idealno pašeta skupaj, črtasta srajca in kavbojke. Z vertikalnimi črtami na hlačah in krilih, pa boste videti daljše in ožje. Pri izbiri horizontalnih črt na oblekah, bodite pazljive, saj lahko na videz razširijo vašo postavo. Razen, če ste deške postave, so vam horizontalno postavljene črte, pisane na kožo in v veliko prednost saj dodajo nekaj oblin vaši postavi.

ImageImageImageImage

Mogoče se vam zdijo črte, malce zastrašujoče, celo nemogoče za kombinirati. Ker si nobena ne želi izgledati, kot bi bila oblečena  v črtasto pižamo, se zelo redko odločamo za črtasta oblačila. Ampak povem vam, da boste s pametnim kombiniranjem črt in ostalih oblačil izgledale fenomenalno! Črte in nakit kombinirajte po načelu manj je več. Če imate oblečen kos oblačila z močnimi črtami, se okrasite z bolj preprostim kosom nakita in enobarvnimi čevlji.

Zablestite s parom drznih črtastih čevljev in torb. Že najmanjše dopolnilo vašega vsakdanjega videza v obliki tega zabavnega, brezčasnega vzorca, bo izboljšalo in prenovilo vaš videz. Izgledale boste naravnost čudovito in kul. Izbirajte med živimi barvami črt in jih kombinirajte z nude barvnimi odtenki. Ali pa se odločite za horizontalne črte na blazerjih kateri so dobra izbira v kombinaciji z nežnimi, čipkastimi bluzami. Za bolj svež videz so prava izbira oblačila, pri katerih prevladuje belina oziroma ena barva in ne črte. Oblecite se v črte brez strahu!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    ImageImage

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.