Statement sončna očala

Vse že poznamo statement nakit in prav ta krasi vrat marsikatere modne navdušenke. Sedaj pa imamo na voljo nov modni kos, ki je must-have to sezono – drzna statement očala. In če želite biti drzne in opazne je to tudi pravi modni dodatek za vas. Najboljše pri teh očalih je ravno to, da ni enega samega načina nošenja! Veliko je fantastičnih možnosti in prav vse delujejo kot močan modni izraz.

 

ImageImageImage

 

 

Kako izbrati pravilni model teh edinstvenih sončnih očal? Od barvnih okvirjev in stekel vse do prismuknjenih oblik so ta statement očala trendovski modni dodatek in popolna zaščita za naše oči to poletje. Prvi in glavni faktor je, da poiščete drzen in izjemen okvir s katerim boste svetu sporočile točno to kar si želite. To so lahko veliki kvadratni okvirji ali velika in pretirana oblika mačjih oči. Drug velik element na teh očalih je definitivno barva, najdemo jih lahko v katerikoli, kot tudi z različnimi potiski,  od črt do rož, pa  s posebnimi okraski in dodatki.

 

ImageImageImageImage

 

Pomembno je, da razmislite kakšno modno zgodbo boste pripovedovale in vam le ta tudi popolnoma odgovarja. Če želite vso pozornost usmeriti na vaše oči se mora sprejeti nekaj kompromisov glede ostalih dodatkov in oblačil. Dobro bi bilo, če se odločite za bolj minimalističen videz na primer kavbojke in bluzo ali pulover. Tako bodo očala lahko popolnoma stopila v ospredje vašega celotnega izgleda.

ImageImage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Z bolj enostavnimi in nevtralnimi statement očali si lahko privoščite več svobode pri izbiri drznih in posebnih oblačil. Oblečete lahko karkoli že imate v omari in vseeno izgledate zelo šik! Če pa imate statement očala katera so drzna in posebnih oblik ter okrašene z različnimi dodatki, pa si nadenite bolj delikaten in nežen nakit. Za oblačila pa izberite enostavnejše kroje in celoten stajling pa naj bo po načelu manj je več. Mogočna očala z različnimi okraski, so pravi stil za tiste, ki imajo rade okraske tudi na oblačilih. In tudi delujejo popolnoma super brez ostalih modnih dodatkov. Vsekakor pa če ste bolj drzne, si lako dovolite kombinirati statement očala z bolj drznim nakitom ali oblačili. Vseeno pa morajo dodatki sodelovati me sabo in samo tako lahko tudi ustvarijo popoln celoten videz.

 ImageImageImageImage Image

 

Ključno pravilo za trend statement očal pa je, da ni hitrih in strogih pravil, kako doseči dober videz. Saj glavno vlogo igra vaša osebnost, edinstven modni občutek in način, kako jih boste vpeljale v svoje vsakdanje videze.

ImageImageImageImage

 

Naslednja pomembna stvar, na katero pa morate biti pozorne pri izbiri najboljših sončnih očal, je vaša oblika obraza. Veliki okvirji pristajajo večini oblik obrazov, le obliko je potrebno prilagajati posamezni obliki obraza. Tiste z bolj okroglim obrazom se izogibajte okroglim okvirjem (te vam bodo še dodatno razširile obraz). Če pa imate bolj oglato čeljust pa se raje izogibajte oglatim in kvadratnim okvirjem in raje izberite zaobljene okvirje kateri lepo zmehčajo vašo obliko obraza.

ImageImageImage

 

 

 

 

 

 

 

xoxo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.