Poroka na plaži, kaj pa sedaj?

Ste ravnokar prejeli in odprli vabilo na poročno slovesnost, in ugotovili, da bo le ta na plaži?

Kakor se sliši fantastično in neverjetno romantično, se boste kaj kmalu začeli spraševati, kaj pa oblačila? Kaj je v redu za poroko na plaži? Kako se naj obujem?

Razkrila vam bom nekaj skrivnosti, kako izgledati dobro, se počutiti udobno in ostati dovolj formalno oblečeni za ta netradicionalen, poročni obred.

Ne glede v katerem delu dneva se bo poroka odvijala, je naboljša izbira za tovrstni tip poroke obleka. Popolna dolžina, krajše obleke je nekje med sredino meč ali malce nad koleni.  Odločite se za lahke materiale, saj glede na to da se poroka odvija na plaži sta  vročina in vlaga zmeraj naši sovražnici. Nihče nima rad potnih črt na prelepi oprijeti obleki. Najboljši materiali so šifon, lan, bombaž, svila saj hladijo naše telo in izgledajo čudovito, ko mehko valovijo v vetru. Barve oblačil, naj bodo živahne in svetle. Črni se izognite v velikem loku! Primerna je bolj za večerne poroke v prostorih, na vročem soncu, pa vas bo še dodatno grela. Super izbira so igrive in eksotične barve in potiski. 

ImageImage

 Odličen kos za poletno poroko na plaži so tudi dolge maxi obleke. In ne, bo vam treba skrbeti, da bi bili preveč ali premalo oblečeni. Z maxi obleko nimate kaj izgubiti! Izgledale  boste popolnoma elegantno in šik. Prav tako tudi tu izberite, lahke materiale kateri dihajo in se počutite dobro tudi na žgočem soncu. Cvetlični potiski in poletni pasteli, so najboljša barvna izbira. Ne pozabite pa da je ta dan bela rezervirana za nevesto, saj to pomeni tekmovanje za pozornost z njo! Nikar ne prevzemajte pozornosti in je ne zasenčite. To se pravi, da poleg črne se je potrebno izogniti tudi beli barvi. Poleg tega, pa je na voljo toliko čudovitih barv v katerih boste blestele.

ImageImage

Poroke na plaži so kot nalašč za preproste ampak vseeno zanimive torbice. Nujno pa postavite na stran velike torbe, ki spominjajo na torbe za na plažo. Saj bo izgledalo, da se odpravljate na plažo iz popolnoma drugih namenov. Keep it simple and small! Torbica za okoli zapestja in malo večja od dlani, je popolna izbira. Ne pozabite dodati malo osebnega stila!

ImageImage

Pri izbiri nakita ni potrebno pretiravati. Preprost nakit, vam bo dovolj popestril videz in je idealen za poletno tematiko poroke. Izberite eleganten nakit lahko tudi bolj zabavnega. Naj bo barvit set, zapestic in statement ogrlica dovolj, če pa želite nositi tudi uhane naj bodo v skladu z ostalimi dodatki. Bolj polno ogrlico kombinirajte z manjšimi uhani in obratno.   

ImageImage

Klobuki in klobučki, vam pridejo izredno prav tudi na porokah. In so lahko prav šik, modni dodatek. Razmislite o ljubkem klobučku, ki bo elegantno dopolnil vaš videz. Poskrbel, pa bo tudi za zaščito pred sončnimi žarki.

ImageImage

In še zadnji zelo pomemben dodatek, čevlji. So izjemen dodatek, kateri povzroča sive lase večini od nas. Ker se poroka dogaja na plaži so enkratna izbira sandali brez pet. Če pa vseeno želite obuti čevlje s peto, glejte, da le ta ne bo previsoka in pretanka, saj si ne želite, da se bo vsakič, ko naredite korak pogreznila v pesek. Barvo in model čevlja izbirajte glede na to, kaj boste oblekle, kakšne barve bo obleka in modni dodatki, naj se vse zlije v lepo celoto.

Image

xoxo

 

 

 

 

 

 

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.