Diverse Ponchos on the run

 Pončo je eno mojih najljubših oblačil za hladnejše dneve! Je izjemen oblačilni kos in nas greje od jeseni pa vse do pozne pomladi. Tradicionalno oblačilo južnih Američanov je postal ključno in nepogrešljivo oblačilo vsake modne zasvojenke, ki pripomore k čudovitem stajlingu in celotnemu videzu. Ponavadi je narejen iz volne v obliki pletenine ali tkanine.  Zadnje čase pa je na voljo še v neštetih variacijah, oblikah, barvah in materialih.

1

prenos

S pončem lahko ustvarimo zelo eleganten, šik ali udoben casual videz. To pa zato, ker izjemno pristaja različnim oblikam telesa predvsem zgornjemu delu telesa in možno ga je najti v vseh možnih stili od casual do strogo elegantnega. Ne pretiravajte z odvečnim volumnom saj kljub temu, da morajo ponči biti veliki in udobni, vam prevelik, ne bo naredil nikakršne usluge. Predvsem pa boste izgledale kot, da ste se ovile v deko. Vse kar morate storiti za uravnotežen in usklajen videz je, da pazite na velikost, zato je najboljše ,če oblečete ozke hlače ali krilo. Izogobajte se širokim hlačam, dolgim krilom in napihnjenih balonastih kril.

               3

prenos

                        Pomembno je tudi kaj imate napravljeno pod pončem, najboljše je če imate oblečene bolj preproste zgornje dele, kot so bela majčka, srajco ali tanko in lahkotno pletenino. In predvsem nevpadljivih in nevtralnih barv še posebno, če je vaš pončo vzorčast in barvit. Izberite pončo s trendi potiski in vzorci črno bel ali večbarven. Najbolj popularni so azteški in geometrični potiski, ki so idealni za ponče  in si polepšajte dan z vzorci in različnimi kroji.

   2

prenos

Izberite pončo tudi za v službo. Naj vam bo udobno in toplo ves dan izgledale pa boste totalno modno in drugačne. Najboljša izbira za primeren in profesionalen služben izgled, so krojeni ponči kateri so preprosti in elegantni. In če imate rade bolj dramatične in avantgardne kose izberite nenavadne in asimetrične kroje, dramatičnost in teatričen efekt dodajo tudi naborki. Lahko pa ste popolnoma preproste in praktične. Saj je pončo čudovit kos oblačila katerega oblečete in že ste pripravljene za odhod. Kombinirajte ga s kavbojkami ali drugimi bolj preprostimi spodnjimi deli. Pončo si lahko oblečete čez plašč ali trench lahko pa ga oblečete tudi brez, če ni preveč hladno, kar ustvari zanimiv in šik videz.

4

prenos

In za katerega se boste odločile ve? Kateri koli že bo nosite ga samozavestno in z veseljem saj je zabaven kos, ki vam daje udobje in vas greje v mrzlih dneh in nočeh.

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.