Septembrsko vreme hoče usnjene hlače!

Usnjena oblačila so se z velikim pokom vrnila na modne ulice in so na voljo prav vsem ne le barabam in rock zvezdam. Postala so pomemben, če ne celo osnoven, kos vsake garderobe. Usnjene hlače so vam na voljo v različnih barvah, čeprav so še vedno najbolj popularne v črni barvi. Tu pa je tudi Veganska različica usnja za vse, ki se ne počutijo dobro in udobno v pravem usnju. Katere so prav tako modne in super šik. Različnih barv in krojev, ki poskrbijo za maksimalno udobje. Saj je najenostavnejša barva za stiliranje in se jih da enkratno kombinirati s katerim koli drugim kosom oblačila. 1prenosZa dober izgled katerega koli videza pa je najbolj pomembno prilagajenje vašemu telesu in da se vam popolnoma prilegajo. To boste dosegle tako, da jih pred nakupom obvezno pomerite, najbolj prav so vam takrat, ko vas malce tiščijo, ja tako je in za to imam utemeljen dokaz. Usnje se pri nošenju čez čas raztegne še posebno pri kolenih in pri gležnjih če so ozek model tako, da če vas na začetku malce tiščijo ne skrbeti, saj se oblikujejo po vaši postavi.

2

prenos

 In zakaj usnjene hlače? Ker so naravnost čudovite in vsestranske! Od čudovitega Grace Jones edgy videza do sproščenega in ležernega videza. Oblečete jih pa lahko tudi za v službo. Izberite širši model hlač, tiste najbolj tesne pa pustite za katerokoli drugo priložnost. Ker so usnjene hlače drzen kos oblačila poskrbite, da je ostal del outfita bolj preprost in konzervativen. Najboljša in najbolj modna kombinacija k usnjenim hlačam za v službo so svilena bluza, blazer in salonarji. Usnjene hlače so izjemne in popestrijo kakršenkoli videz. Prav za vsak stil oblačenja se najde kroj in barva. Res pa je, da morate usnjena oblačila nositi z veliko mero samozavesti in odločnosti! Le tako boste dosegle željen videz. Velikokrat občudujemo in obožujemo kako izgledajo v usnjenih hlačah naše prijateljice ali zvedzdnice. Naredite temu konec in najdite pravo obliko hlač v katerih boste blestele ve!3prenos

Usnje je po svoji naravi tesno in oprijemajoče, kar povzroča velikokrat težave pri nošenju, še posebej žeskam z močnejšo postavo. Izognite se ozkim usnjenim legicam in hlačam če imate široka stegna. In če ne želite izgledati kakor Catwoman, ki je popolnoma odeta v usnjen kombinezon. Ustvarjajte kontrastne outfite z različnimi teksturami, materiali in barvami. Kombinirajte zahtevno s preprostim, usnjene hlače z enostavnimi petkami.

Predvsem pa, ne pozabite na samozavest!

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.