Poslovna ženska oblačila z moškim pridihom

Moderna ženska preživi veliko časa na delovnem mestu. Zato je ključnega pomena, da so oblačila po vašem okusu, izrazna, profesionalna. In kaj nam prinašata modna jesen in zima? Živahne barve, kombinacije različnih vzorcev in moderni ali klasični kroji in še in še!  Izberite, kar vam je ljubše. 

POWER SUIT

To jesen in zimo so popolnoma trendi možate klasično krojene poslovne obleke. Moden in klasičen videz, ki smo si ga sposodile od moških izgleda izjemno dobro tudi na ženski postavi. Od čudovitih plaščev, poslovnih oblek in kostimov do čevljev. Vse to je postalo del ženske garderobe in že to jesen je čas, da možat in drzen videz tudi preizkusite! Videz nadgradite z ženstvenimi dodatki ali močnimi barvami, ki bodo vaš videz popeljale na povsem novo raven.

slika2prenos

    ŽIVAHNE BARVE

                        Popestrite svojo poslovno garderobo z drznimi in živahnimi barvami oblačil!  Žareče rdeča, oranžna, kobaltno modra , rožnata in barva brusnice vas v trenutku naredijo opazne in ultimativno moderne. Pozabite na vedno črne poslovne obleke in kostime ter izberite komplet v drznih barvah. Moram pa poudariti, da naj bodo enobarvni brez dodatnih vzorcev, če želite dodaten učinek se lahko poigravate s teksturo tekstila.

                             slika1                             

prenos

PLAŠČI 

   Brezkončna klasika je osnova jesenske in zimske garderobe. In v kakšnih plaščih se bomo grele to sezono? Plašči so ponovno spremenili obliko oziroma bolje rečeno dolžino. Tako je, plašči nam bodo segali skoraj do tal. Moški detajli dopolnjeni z elegantnimi dodatki in lepo definiranim pasom so “must have”. Izbirate lahko tudi med oversized modeli in izjemnimi moderno krojenimi plašči. Ostre linije plus čudovita rožnata barva  je popolna kombinacija za hladnejše dni. S plaščem v drznejših odtenkih modnih barv ne boste zgrešile.  Svojo poslovno garderobo pa boste nadgradile z oblačilnim kosom katerega vam bodo vsi zavidali, saj boste izgledale fantastično!

slika3   prenos

xoxo

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.