Pravilna izbira oblačil za najboljši videz

Fashion-for-Women

1.

Prava velikost je pomembna

Za izjemen izgled je izbira oblačil, ki se nam popolnoma prilegajo in se v njih počutimo udobno primarna ter najbolj pomembna.  In kako ugotovimo ali so nam oblačila popolnoma prav? To najlažje ugotovimo tako, da še pred nakupom v oblačilu  malce pomigamo in preverimo, če se v njih počutimo dovolj udobno ne glede na to, za kakšno priložnost gre. Ne sme nas zategovati niti biti preveč ohlapno. Oblačila za šport in prosti čas izbirate drugače kakor pa poslovna, kajne? Prav tako je tudi pomembno, da se napravimo v oblačila, ki pristajajo naši postavi in ji laskajo.

Capture

1. 2.

Izberite kvaliteto

Pri nakupovanju oblačil ne pozabite na kvaliteto! Preglejte oblačilo od zunaj in znotraj ali je oblačilo lepo in dobro zašito? Šivi lepo zaključeni? Podrobno preglejte vsako oblačilo še pred nakupom, saj ga boste nosili vi in ne želite, da doma ugotovite, da je nekaj narobe z njim.  Naj vam ne bo nerodno in vzemite si čas. Preizkusite ga in preglejte, če so vsi okrasni in sestavni šivi na svojem mestu ter, da so trdno zašiti. Preverite tudi sestavo oblačila ali je naravno, umetno, sestavljeno.  pa tudi, če ima dodanega kaj elastana za udobje. Vprašajte se ali je material dovolj udoben in nosljiv za tip oblačila, ki ga izbirate. Kakšen je na otip, tog ali mehak. Še posebej morate biti pazljivi pri naravnih materialih saj se nekateri prej izrabijo in zmuckajo kakor drugi. Ne pozabite pogledati tudi notranje etikete z navodili za vzdrževanje, proizvajalci nam s tem omogočijo lažjo uporabo in omogočijo daljše življensko obdobje, če se le teh navodil držimo.

dee586c765a7a6fd0988ac4ddfb1da5f

1.

Ustvarite svoj lasten stil

Pokažite svetu kdo ste, nosite priljubljena oblačila in jih tudi kombinirajte na edinstven način. Vpeljite v svoj vsakdan zanimive in opazne modne dodatke. Saj v oblačilih v katerih se dobro počutimo tudi dobro izgledamo in mladostno.

Bodite ustvarjalne!

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.