Knits worth the effort

Leto je ponovno naokoli in čas je za tople, mehke in ekstremno udobne pletenine. In kdo je rekel, da udobno ne more biti modno? Totalno obožujem čudovito mehke pletenine in v njih se rada zavijam vse mrzle dni. In še posebno sedaj, ko so v modi res masivne pletenine in celoten stajling iz njih. Ni lepšega kot kljubovati mrazu v udobnem puloverju!

1

1. 2. 3. 

Plastenje pletenin je izjemno moderen način kako izpopolniti vaš osebni izgled. Naj bo v tem primeru vaša srečna in modna številka 3, saj so pletenine postale bolj komplicirane z več detajli in 3D strukturami. Zato plastite po tri pletene kose za najbolj stajliš videz. Oblecite si brezrokavnik ali lahek pleten top in lahko jopo, čez njo pa si oblecite pleten suknjič ali jakno.

2

1. 2. 3.

Za dovršen videz morate paziti, da se nikjer ne pojavljajo kakšne izbokline saj to pokvari celoten izgled, zato vam priporočam, da za spodnjo plast oblečete oblačilo, ki se prilega vašemu telesu. Bistveno pri tem izgledu je, da izgledate razkošno. Ni dovolj, da vam je toplo morate se počutiti udobno in ženstveno.

Letošnjo jesen in zimo so pletenine postale pravi statement kos, ki kraljuje prav v vsaki omari. Od izjemnih tridimenzionalnih skorajda že skulpturiranih do sproščenih in udobnih oversized pletenin. Sedaj si lahko prav vsaka modna navdušenka izbere moderen kos po lastnem okusu.

3

1. 2. 3.

Možnosti imate ogromno od puloverjev izjemnih barvnih kombinacij do bolj enostavnih enobarvnih, kar je pa kompenzirano s čudovitimi strukturami in detajli. Prav toliko je tudi možnosti za kombiniranje oblačil med seboj. Ne bojte se tega. Preizkusite tudi ultra moderen način nošnje pletenin od glave do pet. Oblecite pleteno krilo ali hlače in pulover za piko na i, pa izberite usnjeno jakno ali fino pleteno jopo.

4

1. 2. 3.

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.