Stilske transformacije: Iz dnevnega v večerni izgled

         Polno zaseden dan, zvečer pa še službena večerja, kjer se od vas pričakuje enako popoln izgled kakor v službi? Ne zgodi se redko, da imamo urnik popolnoma obremenjen z različnimi opravki, kar nam velikokrat onemogoča, da bi vmes še spremenili  dnevni videz v večernega, kadar je to potrebno. In kaj naredimo ob takih dnevih, ko smo prisiljeni iz dnevnega izgleda, z samo nekaj malimi spremembami, narediti tudi primeren večerni izgled? Naš izgled načrtujemo v naprej! Kako super bi bilo, če bi si za celoten izgled dodale samo mogočen nakit ali čudovito rdečo šminko? Popolno, kajne?

Za tranzicijo iz dnevnega videza v večernega izberite osnovne oblačilne kose drznejših krojev ali posebnih in živahnih barv. Izjemno oblačilo, ki se prilagaja različnim dnevnim in večernim videzom je recimo tudi blazer. Ki ga preprosto morate imeti, osnoven blazer je seveda črne barve, lahko pa izberete katerokoli barvo želite. Pomembno je tudi, da ne pretiravate z nakitom. Tiste, ki imate rade velik statement nakit, ga imejte pripravljenega in spravljenega v torbici, da si ga nadenete zvečer. Ne pozabite na svojo najljubšo barvo šminke!

              Day to night: Videz 1

    Zamenjajte pulover za čudovito majčko z detajlom gubanja in si nadenite statement nakit in že ste pripravljene za večerno dogajanje.    videz1

1.

      Day to night: Videz 2  

 Bela črtasta obleka je popolna za dnevni kot tudi za večerni izgled.  Dodajte nekaj živahnih barv kot je ta električno modra in  namesto rute uporabite nakit. Ni nujno, da imate za večerni dogodek obute čevlje s peto. Izjemen modni dodatek so tudi balerinke, prav tako v električno modri barvi. videz2

2.

Day to night: Videz 3

  Čudoviti potiski v kombinaciji s še lepšimi barvami in zadele ste jackpot! Usnje v kombinaciji s potiskanim topom je popolna izbira. Saj ne rabite dodati popolnoma nič nakita. Le ustnice obarvajte v najljubšem odtenku rdeče!videz33.

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.