Praznična izbira: Cocktail obleka

Najbolj laskajoča obleka v kateri izgledate prekrasno, podnevi in zvečer na zabavi. Je popolna coctail obleka, ki se prilagaja in pristaja različnim tipom postave.

Za kakšne priložnosti je namenjena?

Cocktail obleka je popolna za formalne “black tie” prireditve  in seveda za cocktail zabave. Je obleka, ki je namenjena sproščenemu minglanju zaradi njenega zabavnega kroja in mladostne oblike. Glavni cilj vsake ženske, ki nosi cocktail obleko, je moden in fin videz. Elegantne in zapeljive cocktail obleke segajo do kolen in so različnih dizajnov kakor tudi klasičnih oblik in barv. Dolžina je izjemno pomembna! Saj morate paziti nanjo glede na kakšno zabavo se odpravljate. Za formalne in polformalne prireditve je najboljša dolžina obleke, ki sega do kolen ali jih le malce pokriva. Za bolj sproščene neformalne zabave pa si lahko izberete malce krajšo vendar pazite, da ne bo prekratka, saj lahko hitro izgubi svoj šarm in ste videti vse prej kot elegantne.

nina_vidmar_cocktail-obleka

1/2/3

In zakaj je idealna obleka za različne postave?

Elegantna, bleščeča, sofisticirana in izjemno sexy cocktail obleka je popolna, ker obstaja v številnih krojih in z različnimi dodatki. Ne glede ali imate velike prsi, široka ramena, široke boke ali močna stegna, tudi za vas se bo našla čudovita obleka. Na prvem mestu je seveda udobje. Oblecite obleko katera bo poudarjala vaše atribute in v kateri boste sproščene.

nina_vidmar_cocktail-obleka1

1/2/3

 Hruškasti obliki postave bodo najbolje pristajale obleke v A-liniji, poudarite zgornji del telesa z zanimivimi detajli kot so vezenine, bleščice ali gube. Poudarite svoj ozek pas in naj bo zgornji del telesa v centru pozornosti. Tako boste dosegle proporcionalen videz telesa, krilo pa naj elegantno in voluminozno pada ob vašem telesu. Ohlapne obleke so čudovite za postavo v obliki jabolka, saj zakrivajo problematičen del telesa. Izrednega pomena še posebno pri tej obliki postave je, da se osredotočite na pas in ga poudarite oziroma sploh ustvarite. Izberete lahko tudi obleko z empirskim pasom, ki poudari zgornji del telesa. Široka ramena lahko optično zožate z  obleko brez naramnic in A-linijo. Pokažite svoje roke ter ramena in jih ne skrivajte, saj s tem še dodatno poudarite njihovo širino. Za vas je idealna tudi obleka z eno naramnico in asimetričnimi šivi. Ženskam z atletsko postavo (ravno) pa priporočam, naj dodajo volumen svoji postavi z večplastnimi oblekami, naborki in gubami. Prav tako pa boste zadovoljne kako izgleda peplum obleka na vas. Postava v obliki peščene ure pa bo najbolje prišla do izraza s poudarjenim ozkim pasom, obleko, ki elegantno sledi vašemu telesu. Ne glede ali boste obleklo oprijeto obleko ali valovito obleko, vse na kar morete paziti je ozek in definiran pas.

nina_vidmar_cocktail-obleka2

1/2/3

Modni dodatki, ki sodijo zraven:

Najbolj zavidljiv izgled boste dosegle s čevlji s petko! Ni nujno, da so vrtoglave višine. Že nizka peta vam omogoči lepšo silhueto in elegantnejše gibanje. Da vas ne bo zeblo si oblecite hlačne nogavice v črni ali kožni barve. Najboljša izbira za zgornje vrhnje oblačilo so suknjiči, kateri segajo do pasu, so podobnih tekstur kakor cocktail obleka ali pa jo nadgrajujejo. Recimo, da imate oblečeno “preprosto” obleko le z malo detajli… tako obleko lahko kombinirate z bolj dramatičnim suknjičem z bleščicami ali z nenavadnim krojem. Če pa je že sama obleka sijoča in polna detajlov, je klasično krojen suknjič najboljša izbira. Prikupna ročna torbica in statement nakit pa bosta dodala piko na i. Vendar ju izbirajte pametno, saj če ima vaša obleka veliko detajlov, okoli vratnega izreza, je ogrlica popolnoma odveč, zato raje izberite modne uhane ali se osredotočite na torbico.       

nina_vidmar_cocktail-obleka3

1/2/3

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.