How Organized Is Your Bag?

It’s absolutely nerve wrecking when you can’t find what you are looking for in your bag! Am I right?

So, get rid of black hole in your bag!

It‘s daily challenge to keep your bag organized and stocked only with essentials. But with simple organizing tips your things will be stored so you can find them at any time.

slo

Prav živce parajoče je, ko ne najdeš v svoji torbici ključev, ko jih potrebuješ ali najljubšega bazama za ustnice! Ni pomembno če je majhna torbica ali velika zmeraj kaj “izgine” kakor, da je padlo v črno luknjo in šele, ko premaknemo in umaknemo stvari iz torbe najdemo, kar smo iskali. Vprašajte prijateljico in povedala vam bo enako. Vsako dnevno željo o lažji torbi  in da imamo s seboj le najnujnejše, nam to le malokrat uspe uresničiti.

1.

Torbica je pravi ženski svet v malem. V kateri ima vsaka tisto, kar najbolj potrebuje in še kakšno stvar več. Ste kdaj stehtale svojo torbico?  Velikokrat nosimo torbico, ki tehta več kot 1,5 kg. Kar pa definitivno ni dobro za hrbtenico. 

In kaj storiti za lažjo in bolj organizirano torbico?

Clean your Bag! Separate essential things from those you don’t need every day. The bag you‘re carrying should weight less than 1,5 kg. 

Prvo, kar morate storiti je, da popolnoma izpraznite svojo torbico.  Razdelite stvari na tiste, katere so bistvene in jih potrebujete vsak dan in na tiste, ki niso tako zelo pomembne. Očistite notranjost torbice in vrzite v smeti vse stare račune pospravite kovančke, ki so raztreseni v svojo denarnico in druge drobnarije ter preglejte ves make-up katerega prenašate naokoli. Ali resnično potrebujete več kot eno šminko in celoten make up s seboj?

Do you really need so many lipsticks?

Ask your self do I really need so many make-up and other “just in case” stuff?

V nadaljnem koraku se odločite katere so vaše najbolj nujne potrebščine katere rabite prav vsak dan. Osnove katere morajo biti prav v vsaki ženski torbici so: Osebna izkaznica ali potni list, denarnica, planer, telefon, ključi, robčki, krema za roke, kuli, balzam za ustnice in steklenica vode. Vendar pa najbolje veste same, kaj mora biti v vaši torbici zato si izberite svoja, saj ima prav vsaka različne potrebe.

eng

One lipstick is enough!

The basic contents that nedd to be in your bag are: ID card, wallet, planner, mobile phone, keys, tissues, hand cream, pen, lip balm and a bottle of water. One lipstick, mascara and concealer can make wonders throug day and your make-up is allways fresh. The rest of make-up  should be left at home.

Ena šminka, maskara in korektor v stiku so popolnoma dovolj, da popravite svoj make-up, vsa preostala ličila pa pustite doma.

1.

Place things that you use the most in the pockets and bag compartments for an easy way to find them.

Ko imate pripravljene in razdeljene stvari, tehnikalije in vsa ličila, ki bodo šla nazaj v torbico jih porazdelite po predalčkih in žepkih v torbici. Pospravite jih tako, da bodo hitro dosegljive. Če pa vaša torbica nima veliko predalčkov oziroma žepkov si razdelite stvari po manjših torbicah. Najboljše v več mini torbic in po različnih skupinah, da ne pride do zmešnjave.

eng

Decide what should go where so you can easy get to them. 

Place your things in small pouches or bag pockets. Ipad, battery in one, make-up in second etc… An easy way for well organized purse is a bag organizer wit big and small compartments. 

To se pravi ličila, elastike in še kakšen lepotilni pripomoček v eno; Slušalke, ipad, planer, prenosno baterijo v drugo; Vrednostne kartice za avtobus, druge kartice, potni list v tretjo in svinčniki ter druge potrebščine v četrto, ključi od stanovanja, avtomobila in drugi pa naj bodo v posebni mini torbici. Seveda pa si lahko vse to tudi olajšate z organizatorjem torbic, kar je prav za  prav torbica polna žepkov in predalčkov v katera pospravite svoje stvari.

'You Look Lovely Today' Canvas Pouch

1.

eng

It’s totally normal that after time your handbag is cluttered. If you want to find anything you have to clean it once a week or more often.

Povsem normalno je, da se po nekem času nabere nekaj smeti in navlake v torbi, zato jo je treba vsak konec tedna očistiti. Kar je pa najbolje vse to lahko počnete medtem, ko gledate najljubšo tv nadaljevanko.

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.