Odklop s prazničnimi puloverji

Se spomnite, ko smo nekoč samo ob pogledu na pletene puloverje s prazničnimi motivi zavijali z očmi. Kaj šele, da bi jih tudi nosili, mogoče le tisti večer, da smo razveselili naše babice in tete, ki so nam jih napletle, nato pa kar se da hitro, smo ga strpali v najtemnejši kot naše omare in poskušali čim hitreje pozabiti nanj.

Nina_Vidmar_Praznični_puloverji

1.

Kaj vse bi dali sedaj za vse te puloverje, ki so tako moderni to jesen in zimo! In, če jih danes pogledamo sploh niso tako zelo grozni, a ne? Navsezadnje je praznični čas naravnost idealen, da se sprostimo in pozabavamo z njimi.

Preiščite svoje omare mogoče vas preseneti kakšen in si ga oblecite. Ti zabavni, barviti in topli puloverji so modni hit, ki ga more imeti vsak. Tudi vi. Stilski nasvet, ki mi je zelo blizu in na nek način zelo poseben za večerjo doma z dragim:  izberite svetel jeans, lahko je tudi prešit ali ‘zimsko’ strgan, nato pojdite v garderobo svojega dragega in izvlecite ven največji in najdebelejši pulover z božičnim motivom, kar jih je. Oblecite ga! Za popoln izgled pa pustite, da vam zaradi velikosti razkrije eno ramo. Ne pozabite na debele štrikane nogavičke, k jih naberete pri gležnju. Copate pa prosim izpustite! Še vaša najljubša dišava in to je to!

Vzorci

Puloverje krasijo vsem znan norveški in švedski vzorci kakor tudi jelenčki, snežinke, sneženi možje torej vse, kar nas spominja na zimo in praznični čas. Ni boljšega časa za obdarovanje z izjemnimi puloverji s prazničnimi motivi. Saj jih bodo veseli prav vsi! Spustite otroka na plano in se zabavajte z njimi, jaz se že in ja, zabavno je!

Nina_Vidmar_Praznični_puloverji1

  1.   2.  3.

Če pa rustikalni vzorci še vedno niso po vašem okusu, izberite take z modernejšimi vzorci, potiski in dodatki. Zabavni, modni in “odštekani ” puloverji se bodo našli prav za vsak okus. Preverila sem tudi vtrgovinah in izbira je letos še posebej pestra!

Tudi takšni, ki se svetijo v temi, se bleščijo in cinglajo! Zakaj pa ne?

Nina_Vidmar_Praznični_puloverji2

1.    2.   3.

Zabavajte se in nosite puloverje z modernimi prazničnimi motivi.

xoxo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.