Izvirne Pričeske Za Poslovni Izgled

Ena izmed prvih stvari, ki jih opazimo pri ljudeh je tudi pričeska. Pomembno je, da v službi izgledate dobro in verjeli ali ne, vaša pričeska vam je pri tem lahko v veliko pomoč.  Lepa pričeska v kombinaciji z dobro izbiro oblačil, vam omogoča kredibilnost in samozavest. Zato se maksimalno potrudite, da izgledate kar najboje lahko in ne samo zadovoljivo! Klasična poslovna pričeska so lasje speti v čop, izgled, ki sicer nikoli ne razočara, vendar pa je že tako zelooo dolgočasen. Kajne?  Ravno zato, da vas spodbudim k spremembi, vam predstavljam 5, ne ravno pogostih načinov oblikovanja pričeske. Sem pa prepričana, da vam bo vsaka izmed njih zagotovila kar nekaj pohval na delovnem mestu.

 

1. Speti lasje v stran (kot Molly Sims)

Speti lasje v stran (stranski čop), je izjemno preprosto oblikovati. Prednost te pričeske je, da pristaja skoraj vsem oblikam obraza. Je hitro narejana in nadvse privlačna pričeska, vi pa boste izgledale resno in hkrati glamurozno. Pričeska je najbolj primerna za daljše lase in ker pozornost pritegne na obraz in vrat, jo lahko nosite skupaj z res lepimi uhani. Ne pozabite pričeske utrditi z nekaj spreja za lase, da se kodri obdržijo skozi ves dan.

 

Molly simsMolly Sims

2. Nazaj speti prameni las (kot J Lo)

Če delate v stresnem okolju je praktično spraviti lase z obraza, sploh, če imate daljše sprednje lase, da vam niso preveč v napoto. Speti nazaj sprednji lasje lahko izgledajo res super, v kolikor jih lepo in pravilno spnete. S kodralnikom iz pramenov las naredite lahkotne, rahle kodre, jih nato nežno odmaknete z vašega čela in spnete na lasišču z lepo, recimo svetlečo lasnico. Ta pričeska je primerna za srednje in dolge lase, pa tudi v primerih, ko imate dovolj dolge sprednje lase, da jih spnete nazaj.

 

J. Lo Jennifer Lopez

3. Nazaj počesani lasje (kot Eva Longoria)

To je mehak in klasičen izgled, zelo primeren za poslovna srečanja in večerje. Med oblikovanjem te pričeske boste porabili kar nekaj več spreja za lase, kot običajno ampak tudi izgledali boste za odtenek bolj prefinjeno kot običajno, torej je vredno kajne? Pričeska je idealna za daljše lase brez resic spredaj. Vendar ne pozabite, da je potrebno lase speti preden jih dokončno utrdite. Začnite tako, da najprej stranske lase pritrdite nazaj in šele nato sprednje lase speljete nazaj. Morda bi vam ustrezalo, da sprednje lase le malce natupirate zaradi volumna. In za konec, seveda utrdite s tono spreja za lase.

 

Eva Longoria Eva Longoria

4. Francoska kita speljana v čop (kot Jennifer Morrison)

Ok, resneje kot to pa že ne gre več! Primerno predvsem za daljše lase, je francoska kita na strani glave in speljana v čop popolna zmagovalka izmed vseh in naravnost neverjetna. In najbolje pri tem je to, da jo lahko nosite skozi ves dan. Začnite tako, da lase razdelite na dva dela in zadaj naredite čop z drugim delom las. S prvim delom pa na strani spletite francosko kito, katere konec nato ovijete okoli čopa. Sila enostavno in čudovito!

Jennifer Morrison Jennifer Morrison

5. Svetleč obroč s spetimi konicami las (kot January Jones)

Morda ste mnenja, da obroči v laseh ne delujejo resno, vendar se zelo motite! Paziti morate le, da izberete pravega. Poglejte obroč na sliki, ki ga nosi January Jones. Deluje nadvse prefinjeno in elegantno. Odlična izbira pričeske za delovno okolje, ki vam odmakne lase z obraza, hkrati pa je primerna za prav vse dolžine las! Za bolj uglajen izgled, spnite konice zadnjih las, kot različico casual friday, lahko nosite lase tudi spuščene, vendar urejene.

January JonesJanuary Jones

Kako vam je všeč naštetih 5 načinov spenjanja las, ki so primerni za službo? Morda želite pomoč pri uskladitvi vaših oblačil iz garderobe nekaterimi primeri pričesk?  Dovolite nam, da vam pomagamo! Svetovanje na področju osebnega izgleda za posameznike in podjetja.

xo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.