Edinstven Slog Oblačenja Vsakega Moškega

Edinstven slog oblačenja za moške

Ljudje nenehno mešajo dvoje – modo in stil. In če se strinjamo, da moda sledi priljubljenim trendom, je slog tisti, ki se ne ozira na trende in narekuje popolnoma svoj način nošenja oblačil, ne glede na modne zapovedi. Edinstven slog je tisto, kar naredimo iz trendovskih reči, na svoj, čisto oseben način nošenja. Stilska dovršenost pomeni, da točno veste kaj izgleda dobro na vas. Lahko pa tudi simbolizirajo eleganco in prefinjenost določene osebe. In če mislite, da to ni tisto, kar potrebujete za vaš izgled, lepo prosim, pomislite še enkrat! Vaš slog je vaše izražanje, ki kaže vaše interese, vaše vrednosti in tudi vaše občutke. Zato, preden se zjutraj vsak oblečete, morda le razmislite o naslednjih nekaj preprostih korakih, da se boste počutili bolje in tudi izgledali tako.

1. Edinstven slog – Priskrbite si nekaj klasičnih kosov

Sestavitev vaše osnovne garderobe je pomemben korak v stajlingu, zato vlagajte po pameti. Začnete z odličnim parom jeans hlač, enobarvnimi majicami in srajcami, ki jih lahko nosite večkrat. Držite se nevtralnih barv, kot so črna, temno modra in bela. Za začetek se le izognite trendovskim kosom z vzorci in potiski, vsaj dokler nimate sestavljene osnovne garderobe. Od tam dalje pa le pogumno!

 edinstven-slogfoto

2. Edinstven slog – Definirajte svoj slog

Kaj to pomeni? Morda (še) ne veste, kakšen točno je vaš slog. Vseeno pa določite, kaj izgleda dobro na vas in se tega držite. Če vam je všeč manj, ali ne formalno oblačenje, se odločite za kavbojke, superge in majico s sproščeno jakno. Za več formalnih možnosti, vzemite suknjič, ki vam ustreza v vseh pogledih (barva, kroj, velikost,…) in hlače, ki to NISO kavbojke in se vam popolnoma prilegajo (torej ne preveč ohlapnih, prekratkih ali predolgih hlač). In ne pozabite, da ni nič narobe z nakupom iste vrste oblačil, znova in znova, kadar so videti resnično dobro na vas. Le ne pozabite, tu in tam, začiniti vaš edinstven izgled s čim res posebnim.

 

edinstven-slogfoto

 

3. Edinstven slog- S črnino ne morete zgrešiti

Ne samo, da gre črna barva povsod, naredila vas bo tudi videti vitkejše in bolj prefinjene (in skrila bo tudi tiste drobne madeže od kosila). Se sprašujete, o barvi vaše nove jakne? Odločite se za črno! Hlače? Črne! To je tudi najbolj priljubljena barva, ko gre za obleke in plašče.

 

edinstven-slogfoto

4. Edinstven slog – Ne bodite leni!

Ne hodite nikamor z načinom razmišljanja: vseeno mi je, kaj bom oblekel ali kako izgledam! Potrudite se! Izberite, kaj boste nositi. Nosite  nekaj v čemer se počutite dobro. Pazite kaj jeste. Ne gre le za spoštovanje drugih, temveč tudi za spoštovanju samega sebe. Vlagajte v sebe in dajte svoji osebnosti nekaj verodostojnosti. Vam je všeč, ko nekdo izgleda dobro? No, gospod, enako velja za vas!

 

edinstven-stilfoto

5. Edinstven izgled – Poskusite z rahlo sproščenim-casual izgledom

Če vaš stajling izgleda kot, da je bil vse preveč načrtovan, ste lahko na koncu videti malce smešno. Vaša izbira oblačil je (seveda!) načrtovana, vendar je potrebno videti kot, da se niste pretirano trudili. Še to: kupujte oblačila pametno in nikoli ne boste videti smešno, kadar boste v naglici zapustili dom.

 

edinstven-izgledfoto

6. Edinstven izgled – Nabavite si dobro jakno za zimo

Lepa jakna je več kot vsestranska – super je v kombinaciji tako s kavbojkami, kot tudi z elegantnimi hlačami. Prava izbira jakne popolno pristaja vaši obliki telesa in lahko celo spremeni vašo držo, vse od trenutka, ko ste jo oblekli. Takoj ko boste našli pravo (jakno, suknjič) zase, boste presenečeno opazili, da ljudje okoli vas, gledajo na vas drugače in z več spoštovanja.

 

style-rules-for-men-4foto

Ste morda imeli kakšen poseben nasvet v mislih, ki ga nismo omenili? Prosim, delite ga z nami! Ali morda potrebujete le več pomoči z izbiro oblačil in celotnim izgledom? Pri Nina Vidmar Image Consulting vam lahko pomagamo in hkrati precej olajšamo delo!

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.