Modni Nakit, Ki Ga Bomo Nosile To Pomlad

Včasih se mi bolj kot kardar koli prej  zdi, da so majhne stvari tiste, ki štejejo največ. Ali bi morda morala reči, prevelike male stvari, saj je splošni trend v letu 2015, veliki kosi nakita! Trenutni modni nakit – vse od prstanov do ogrlic in uhanov, vse je resnično ogromno, resnično bohotno razkazovanje. Poleg tega, veliko je tudi raznolikost v stilih nakita: atletski elementi, slog šestdesetih, moške in vojaške linije… Ampak nekatere značilnosti se nagibajo k precej večji pozornosti od ostalih. Tukaj so nekateri trendi nakita, ki smo jih opazili tudi mi in bili so nam še posebno všeč!

1. Fashionable tech/Modna elektronika

Ker je modna elektronika v glavnem dodatek, zapestnice in ročne ure, ki povedo vse, od tega kako dobro ste spali, koliko korakov ste naredili, so veliko vrednost. Vsekakor pa moraj biti prevelike – oversized (skupaj s pisanimi trakovi). Vendar njihove glavne značilnosti so seveda pamet & sinhronizacija! In medtem, ko je modna tehnologija vedno bolj in bolj prisotna, staromodne ure, kot jih poznamo sedaj, lahko tokrat izgubijo svojo vrednost in to je razlog, zakaj so tokrat ure videti bolje kot kdajkoli prej!

 

tech_accessories Tech Accesories – hot hot hot!!

2. Chokers

Kako bi sploh lahko prevedli to ime? Najbolje, da ga kar ohranimo, saj lahko s prevodom hitro dobi zelo negativen prizvok… Torej, CHOKER ogrlice se nosijo tesno okoli vratu, ki tokrat eleganco popeljejo na povsem novo raven! Dodajanje ostrega in drznega videza do enobarvnega monokromatičnega izgleda, so chokers na voljo v različnih oblikah in z veliko različnimi okraski. Kot so recimo kovinske in plastične podrobnosti in lesketajoči dragi kamni s krznenimi podrobnostmi. Enako velja na zapestnice, ki so tesne in navadno prikrivajo celotno roko z velikimi in pisanimi dragulji. Wow, I want that!

 

chokersChokers

 

3. Romantic & vintage/Romantično in starinsko

Romantične note so opažene na uhanih, ogrlicah in prstanih z cvetličnimi vzorci in pisanimi dragulji in biseri. Romantičen nakit se pogosto uspešno meša z moško obleko, ki dokazuje, da se eleganten videz lahko ustvari na popolnoma nasprotnih poljih. Tu je tudi trend šestdesetih let, ki je celo našel pot v nevtralnih in zemeljskih kosih. Romantičen modni nakit, to je tisti izgled (starih mam) in naravnost čudovitih 60-ih, ko so vse ženske bile dame!

 

Romantic_vintage_jewlryRomantic & Vintage Jewellery

4. Imbalance/Neuravnoteženo

Preveliko uhani so bili vedno zelo IN. Druga stvar, ki letos pride skupaj z njimi, pa je še neuravnotežen videz. Oblika, dolžina in tudi barve, so lahko neuravnotežene in glavno pravilo je: nepopolnost je tisto, kar naredi izgled naravnost odličen. Skupaj z neenakostjo uhanov, so podolgovate veržice nepravilnih oblik tiste, ki gredo vse do skrajnosti! In kjer se uhani dotikajo ramen, pretirano podaljšani cofi, obeski in biseri včasih sežejo celo do kolen. Noro…

 

imbalanced_jewelryImbalanced Jewellery Pieces

5. Golden details/Zlate podrobnosti

Eden najbolj priljubljenih trendov letos so zagotovo razkošne zlate podrobnosti, ki zopet prihajajo v ospredje v vseh mogočih oblikah in razlagah. Zmaga! Tudi meni je najljubši zlati nakit, ki je tako zelo vsestranski. Obeski so prav tako zelo mogočni in prevladujoči. To je težnja, ki jo najdemo v največjih modnih hišah po svetu. Ljubimo zlato, saj ima odlično vsestranskost, da se prilega k vsaki obleki in ji da tisto iskro in vedno zaželjeno mero prefinjenosti. Še to, zlata se lahko nosili vse leto, ne da bi gledali preveč kičasto.

 

gold_jewelryLuxurious Golden Details

Kateri od teh trendov so vam najbolj všeč? Katerih morda ne bi nikoli oblekli? Pa še to, če želite začiniti svoj izgled z najbolj kreativnimi kosi nakita si oglejte naše ogrlice narejene iz vrvi in drugih materjalov. Seveda so tudi prevelike, igrive in najbolj pomembno, glamuroze!

 

nina-vidmar-jewelleryNina Vidmar Jewellery

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.