Zakaj Svetovalka Za Osebni Izgled?

Prvi vtisi… Ja, zelo so pomembni. Samo pomislite, ko prvič srečate koga, kakšno mnenje si ustvarite  o osebi samo na podlagi videza? Traja le približno 7 sekund preden naredimo prvi vtis. Se že sprašujete kakšen je vaš prvi vtis? Svetovalka za osebni izgled je pravi naslov za izboljšanje le tega. Ne moremo biti preveč naivni in misliti, da to ne velja tudi za nas.

 

Na splošno velja, da moramo izgledati dobro, da se lahko tudi počutimo tako. In seveda obratno. Vsi na tem svetu imamo isti cilj – želimo biti srečni. In da bi bili lahko srečni, moramo biti na nek način uspešni. Če želite, da vas drugi jemljejo resno, morate izgledati uspešni, zato morate biti previdni glede vašega izgleda in prepričana sem, da si ne želite izgledati slabo. In tudi, če vam ni mar kako izgledate, obstajajo določene situacije v vašem življenju, ko boste zagotovo želeli videti dobro. Če sem lahko še malce sarkastična… še nikomur ni škodilo, če je izgledal dobro, obratno pa že mnogim! Podrobneje na to temo, si lahko na prvi strani bloga, prenesete brezplačni priročnik na temo PRVI VTIS… Kaj pa vaš prvi vtis pove o vas?

 

burberry-resort2013-runway-05_142407954286Burberry resort

burberry-resort2013-runway-06_142407206428Burberry resort

Torej, če želite pokazati vašo karizmo in poudariti vašo čudovito osebnost, je lahko svetovalka za osebni izgled v veliko pomoč. To je kot najem osebnega trenerja. Dober trener ve, kakšne vaje potrebujete za boljši izgled, tako vam jih tudi oblikuje, ki so prilagojene točno za vas. Enako je s frizerjem- nekatere pričeske vam enostavno pristajajo, medtem, ko druge pač ne. In skoraj vsak, od zvezdnikov do politikov, potrebuje nekaj lekcijo o slogu oblačenja. Torej, kolikokrat ste stremeli v vašo omaro, preden ste spoznali, da pravzaprav nimate ničesar za obleči? Ali kupili oblačila v trenutku šibkosti, ki potem spadajo v kategorijo efektivnih nakupov ali zgrešenih nakupov?! Kot svetovalka za osebni izgled, vam bom razložila, kako graditi svojo garderobo na pameten način, da boste nakupovali premišljeno in boste zato imeli vedno kaj za obleči. Prav tako smo svetovalci za osebni izgled vedno na tekočem s trendi in tudi spremljamo oblačila, ki so na voljo v trgovinah v določenih trenutkih. Izvajamo seminarje za temo osebni slog, udeležujemo se modnih revij in imamo povezave, da vam lahko omogočimo najboljše ponudbe. Naše stranke, s katerimi se odpravimo po nakupih, največkrat celo bolje (ceneje) pridejo cenovno skozi celotni nakup, kot pa, če bi nakupovale same, brez nas. In to je vse zaradi naših povezav in pa seveda izključenih zgrešenih nakupov.

 

5499a9d43aa5c_-_hbz-lancome-articleCourtesy Lancome (Alma Jodorowsky)

Vendar ne samo to. Svetovalka za osebni izgled je tista, ki prepozna določene stvari, ki jih vaša najboljša prijateljica ali partner ne moreta. Na primer, kakšne barve vam najbolje pristajajo in kakšna oblačila so najboljša za obliko vašega telesa. Na ta način lahko poudarimo pozitiven učinek in splošno ustvarimo boljšo podobo za vas. Drugič, dobro vemo, katere slogi oblačenja so najboljša izbira za vaš položaj in dostopnost le teh. Konec koncev je vaš življenjski slog je tisti, ki določa, kako boste izgledali v določenih situacijah – skozi dan, na večerjah, srečanjih in sestankih, praznovanjih, itd. In skrivnost uspeha leži v zmožnosti, da znate izbrati prava oblačila, ki bodo ustrezala vašemu telesu v vsaki dani situaciji. In ja, tudi to se da s časom priučiti.

 

main.original.585x0Foto: Courtney Dudley

Vendar pa je najbolj pomembna stvar, ki vam jo svetovalka za osebni izgled omogoči je, da ustvari vaš prepoznaven videz, ne da bi pri tem ogrozila vašo osebnost! Vsakdo ima svoj stil in kot stilistka poslušam vas, da lahko skupaj prepoznamo ta slog. Odzovemo se na vaše potrebe, medtem, ko opredeljujemo vaš stil in ugotavljamo, kaj vam najbolj ustreza. Ja, svetovalka za osebni izgled je naložba, vendar je to naložbo v vas in vaš videz. Če vam je všeč ali ne, pogosto vam lepijo etikete (lastnosti) na podlagi tega, kako se oblačite … Torej, kaj bi radi, da piše na vaši etiketi?

Vam je všeč zamisel o tem, da bi imeli svojo svetovalko za osebni izgled? Obrnite se na name, delam osebne stajlinge, sestavljam poslovne izglede in izvajam osebna nakupovanja (personal shopping) za stranke in oblikujem njihov edinstven izgled. Dovolite mi, da izpoponim vaš prvi vtis!

xo

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.