Kako Izgledati Dobro Tudi V Hladnem Vremenu?

Seveda se moramo dotakniti tudi te teme, saj smo bili priča skorajšnjem koncu sveta zaradi sneženja v zadnjih dneh (vsaj na vseh možnih medijih je bilo slišati tako!) No, kakorkoli že, vprašanje, ki se vam morda poraja v teh dneh, polnih snega in mraza, je: kako izgledati dobro in urejeno tudi v večih plasteh oblačil? Kako ustvariti dober zimski izgled? V nasprotju s tem, kar si morda mislite, ni nujno, da je vaš izgled dolgočasen samo zato, ker je zunaj mrzlo. Nop! Za takojšnji dosežek dobrega izgleda, izberite več plasti sive, črne in mornarsko modre. Vmes pa začinite z nekaterimi ključnimi kosi, kot so živa torbica ali velik kos nakita. Potrebujete še več navdiha? Poglej naših 5 idej o tem, kako lahko dosežete oboje, urejen izgled in željeno udobje (in ja, je možno). Tukaj pa si lahko preberete pretekli post na temo: 5 različnih stilov plaščev.

 

1. Posvetlite stvari! Težko verjeti, kakšno veliko razliko lahko naredi svetel (siv) plašč! Nosite ga čez karkoli. Morda se tudi odločite za malce divje in izberite snežno bele hlače ter precej bled pulover. In kaj potem, če morate vse oprati že po samo eni kavi?!

 

grey coat

Grey coat – smart choice

2. Foxy lady, izgledaš tako dobro! Enostaven način, kako lahko izgledate zelo vroče v mrzlih dneh. Kosmata jakna ali kosmat plašč s popolnim parom čevljev! Vau! Dodajte ujemajoč šal za še boljši izgled in piko na i. Uredite si samo še pričesko in stopite v pete. Tukaj pa si lahko preberete post na temo: kosmate jakne in kako jih nositi.

foxFurry coat (make that faux)

3. Wide it up and narrow it down! Ali obstaja boljši način kako izraziti osebni stil, medtem, ko želite, da vam ostane toplo? Seveda, tako, da oblečete oprijet jeans, lep debel puli pulover in glamurozno torbo v kamelji barvi. Barva jakne je lahko kakršna koli, od kaki zelene do svetlo rdeče. In za tisti popoln končni izgled, izvlecite samo še svoja največja sončna očala! Popolno.

 

sunniesskinny jeans, turtleneck sweater and camel bag, perfect match

4. Nazaj k večni črni! Vse je odvisno od tega kako jo stilirate – brezčasna klasična barva, združena s popolnim dodatkom, recimo zlatim pasom in izgledate lahko nič manj kot prefinjene! Da lažje ostanete na pravi poti elegantnega zimskega sloga, dodajte največji klobuk, kar ga imate in veliko usnjeno torbo.

 

black coatEsential wardrobe piece – Black coat

4. Nikoli ne morete zgrešiti s camo (vojaško/kamuflažno) jakno! Drzna kamuflažna jakna je odličen način, da pokažete svoj dovršen občutek za stil. In čeprav je zunaj mrzlo, lahko še vedno nosite krila v zimskem času. In ker je tako hladno, je plisirno krilo najboljša izbira, še posebej, ko jo kombinirate z naravnost ubijalskimi čevlji!

 

camo jacketCamo jacket

 

5. Dodajte modni preobrat! Zmešajte udoben ulični videz z razkošnim mufom in dosegli boste več kot samo tople roke! Poskrbite le, da bo izgled preostalih vaših oblačil precej preprost, samo tako lahko vaš kosmat muff zasije v celoti. Seveda, tudi vaš plašč mora laskati vaši obliki postave in dodatna kapa ali kapuca je lahko lep dodatek (in še toplo vam je).

 

twistLaid back street look with muff

 

Torej, ne dovolite, da vam sneg ali mrzlo vreme stojita na poti do vašega popolnega izgleda – zapnite se! Ampak vedno dodajte tisto majhno podrobnost, kot recimo domiseln šal ali kosmato torbico. In, če iščete bolj eleganten, dodelan videz za vaš zimski slog, me pokličite ali pa mi pišite! Ne dovolimo, da hladno vreme ogrozi vaš dober izgled.

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.