Spomladansko Čiščenje – Osvežite Svojo Garderobo!

Toplejše vreme je tukaj in skrajni čas je že, da osvežite svojo garderobo. Trendi zapovedujejo mehke pastelne barve z močnim vplivom 70-ih, ki vključuje čipke in karkoli boemskega videza. Bistvo te pomladi je v enostavnosti in ključni elementi so lahko široke kavbojke, cvetlični kimono z drzimi kosi, kot so velikanske torbe ter obsežen nakit. In če ste še vedno nimate pojma, kako s trendi osvežiti svojo garderobo in ustvariti izglede, ki bodo trajali tudi izven sezone, preizkusite nas – Nina Vidmar Image Consulting in spoznajte nekaj naših čudovitih nasvetiov & trikov, ki vam prikrajšajo dvome glede oblačenja. In verjemite – že samo en od teh impresivnih kosov bo zagotovo preoblikoval vašo garderobo na boljše!

Mala Bela Obleka

Pri letošnjih pomladnih oblekah se vse vrti okoli čipk in tričetrt rokavov. In bela vas bo vaš izgled naredila bolj svež in ženstven, ne glede na to, katera sezona je. Dodajte rdečo šminko in rdeče visoke pete in takoj vas lahko razglasijo za princeso! Oblecite lahkotno jopico in škornje v kamelji barvi, v kolikor želite ustvariti pravljičen boho izgled.

 

 

osvezite-svojo-garderobofoto

Elegantne balerinke

Prišel je čas za zamenjavo vrtoglavih pet z glamuroznimi balerinkami na špico, ki jih lahko nosite s čimer koli. To ni alternativa, to je osebni slog, s katerimi bo vaš vsakdanji izgled videti bolj prefinjen (lahko jih nosite ves večer, ne da bi bili videti manj elegantni in še popolnoma brez bolečin ste).

 

osvezite-svojo-garderobo-1foto

 

Barvni kombinezon

To je zagotovo kos oblačila, ki bo vdihnil življenje v vašo utrujeno omaro! Kombinezon lahko prenese praktično vse teksture, barve in potiske in za nošenje je izjemno zabaven. Skombinirajte jih z igrivimi trakovi v laseh ali zanimivim nakitom in to je to! Kombinezon v kombinaciji z dobro usnjeno jakna je idealen izgled za prehodno obdobje.

 

osvezite-svojo-garderobo-4foto

 

Ujemajoči se kosi

Ujemajoči se kosi prinašajo najboljše iz dveh svetov: zgornji in spodnji deli, ki jih lahko nosite skupaj ali pa ločeno! Poleg tega pa vam omogočajo neskončne možnosti izgledov in so videti super za vsako priložnost! Odločite se za lahkotne tkanine, živahne teksture in skombinirajte jih z naravno barvo čevljev.

 

 osvezite-svojo-garderobo-3foto

 

Zvonasta oblika jeansa

Hvala Bogu, da se je iztekel čas ekstra oprijetih jeans hlač! – Ali? Nekateri nismo ravno navdušeni nad tem, pa vendar drugi verjetno tudi skačejo od veselja! Torej vsi navdušenci udobnih hlač na zvon, sedaj lahko zamenjate ves mučeniško oprijet jeans z bolj udobnimi – tistimi z mehkim, ženskim dotikom. Hlače z dolgimi hlačnicami gredo dobro skupaj s skoraj vsemi oblačili – zato jih kombinirajte z zgornjimi deli v živih barvah in dodajte razne kape, ki so to sezono še posebno in! Vsi tisti, ki pa žalujemo za oprijetim jeansom se vsekakor ne damo. Zapomnite si, da iz trendov vzamete in vpeljete v svojo garderobo samo tisto, kar vam je všeč in se lepo ujame z vašo obstoječo garderobo! Če se ne – move on! Forget it…

 

 

osvezite-svojo-garderobo-2foto

 

In če imate še vedno vprašanja o tem, kako vključiti te nove trende v vašo garderobo, imamo ne le enega, ampak tri rešitve za vas! Stilsko svetovanje, pregled in organizacija garderobe in osebno nakupovanje. Pri Nina Vidmar Image Consulting, vam lahko pomagamo odkriti želeni osebni slog, vam pokažemo, česa se morate znebiti in kako sestavljati izglede z oblačili, ki jih že imate.  Naučimo vas, kako vpeljete nove kose v svojo obstoječo garderobo, na katere verjetno nikoli do sedaj niti pomislil niste.

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.