Vroči Trendi ličenja Te Pomladi!

Pomlad je končno tu in ko pogledamo ven se vse vrti okoli sonca, cvetja, ptic in barv! Zato tudi vaše ličenje potrebuje komaj dočakano spomladansko prebuditev. To pomlad gre vse v prid naravnemu videzu in kako izgledati rahlo neurejeno vendar s stilom! Zato preverite najlepše trende ličenja, ki so stilsko dovršeni in jim je mogoče enostavno slediti!

 

1. Trendi ličenja – Goste obrvi

Vaša pinceta ima končno lahko zaslužen odmor – obrvi v tej sezoni so nadvse močne in drzne! Pustite jim prosto rasti in ne skrbite za njihov izgled (bolj naravno tem bolje); in temne obrvi s svetlimi lasmi so neverjetno ”IN” ta trenutek! Kakor koli že, ne pustite pa, da vaše obrvi popolnoma ponorijo. Tu in tam jih oblikujte in poskrbite, da so vedno lepe oblike, ki na splošno lepo pristajajo vašemu obrazu.

 

 

trendi-licenja-4foto

 

2. Trendi ličena – Temne ustnice

Temnejše ustnice niso več rezervirane samo za hladnejše sezone! Vpliv španskih slivovih tonov daje poseben pridih zapeljevanja to pomlad. Vinski odtenki gredo odlično s svežim tenom kože, ki še ni zagorela in temne ustnice v barvi češnje se lepo ujemajo s trendovskimi cvetličnimi dodatki za lase. Trik je, da nanesite šminko z lahkotno roko, kotički ustnic so mehkejši in lažji, medtem, ko je sredina ustnic temnejša in bogata. Temne ustnice gredo tudi z roko v roki s klasičnimi rdečimi ustnicami, ki so si zagotovile zmagoslavni povratek.

 

 

trendi-licenja-1foto

 

3. Trendi ličenja – Modri toni

Osrtednji pomladni trendi ličenja so vsekakor tudi svetlo modri toni – krepko črtalo za oči ali modri odtenki, ki pokrivajo večino veke. Zato lahko uporabite sinje odtenke v vseh dimenzijah in oblikah: kot debele črte, zabrisane sence za oči ali mačje oči. Svetlo modra gre tudi najbolje z nude šminko, ki se odlično združuje z naravno barvo las. Vseeno pa izbirajte pazljivo! Pri sami modri barvi izberite pravi odtenek, da ne boste izgledale smešno, saj lahko preveč svetla modra kaj hitro postara vaš obraz. Kaj boste nosili od predlaganih trendov je popolnoma na vas. Vsekakor podpiramo, da preizkušate in odkrivate nove izglede, vendar pazite, da vam ti trendi pristajajo. Ne nosite jih za vsako ceno! Niso vsi trendi primerni za vse. To še posebno velja za trend modrih odtenkov, zato blondinke pozor!

 

 

trendi-ličenjafoto

 

4. Trendi ličenja – Nude izgled

Obraz je prazen in čist to pomlad, tako da pohitite in si zagotovite termin pri vaši kozmetičarki! Vse se vrti okoli naravnega rdečila za lica in sijoče kože, ki združuje neurejene lase v naravni barvi ter njihovem zdravem stanju. To pa zdaleč ne pomeni, da ste popolnoma brez ličil! Pomeni samo, da vzamete stvari v svoje ustvarjalne roke. In med tem, ko je manj v tej sezoni veliko več, bodite previdni, da je vsaka podrobnost v ravno pravi meri naravnega. Moramo priznati, da je to naš najljubši trend, saj je vse usmerjeno v enostavnost, kar lepo poudarja vašo naravno lepoto!

 

 

trendi-licenjafoto

5. Trendi ličenja – Drzno črtalo za oči

Črtalo za oči je bilo vedno eno od najbolj močnih orožij med ličili kar jih obstaja, zdaj pa je postalo še bolj drzno kot kdajkoli prej! Bistvo je uživati v pustolovščini in nikar s črto ne poskušate biti ravno popolni v tej sezoni. Zato je črta debela in drzna in tudi sama linija črtala ni brezhibna. Pri uporniškem črtalu pustite veki pusti ali pa s pretežno zlatim bleščicami, ki so pogosto zabrisane čez celotni veki. Če niste prepričani, kako aplicirati črtalo na veke, vedite samo, da so tokrat te linije bolj v slogu DIY, zato pravzaprav ne morete preveč zgrešiti. Poigrajte se! In še to – vaja dela mojstra, kar pri nanašanju črtala za oči še posebno drži! Večkrat, ko se boste te kirurške procedure lotili, bolje in hitreje vam bo šlo od rok.

 

trendi-licenjafoto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.