Jesenske Obleke – Vse Pod 100 eur

Čeprav se je pomlad šele dobro pričela in zunaj se je malce ogrelo, nas že zanima v kaj se bomo oblačile v jesenskih dneh. In v kakšnih oblekah bomo blestele. Torej kakšni so trendi za jesen 2015 glede oblek?

 

Slog jesenskih oblek

V jeseni se bomo navduševale nad čudovitimi elegantnimi linijami oblek, ki poudarijo naše obline. Novi povratek bodo doživeli Peter Pan ovratniki in napihnjeni rokavi. Vse se bo vrtelo okoli ženstvenosti, vendar pa ji vztrajno kljubuje androgen moški videz. Hm? Vsakemu svoje, morda pa dobra priložnost za nošenje kar obe trendov? Obleke oblečene čez hlače bodo to jesen velik hit.

Detajli

Še tako majhen detajl, ki se sprva ne zdi tako zelo pomemben, tvori popolno celoto in naredi mogočen vtis. V modi se velikokrat oziramo nazaj v pretekla obdobja in prav nič drugače ne bo tokratno jesensko sezono. Preselili se bomo v fantastična sedemdeseta, sicer nostalgično, vendar vseeno prefinjeno. Rese, detajli iz krpank, usnje, široke in plapolajoče obleke in večplastnost, bodo krasili obleke navdihnjene po 70ih letih prejšnjega stoletja. In tako kakor se radi vračamo v preteklost in obujamo čudovite spomine se moramo ozreti tudi v prihodnost.

Veliko mladih oblikovalcev je raziskovalo nove materiale, silhuete, močne barvne, ki dodajo pridih sci-fija. Še vedno pa so izjemno popularne vezenine, cvetlični motivi po celotni obleki, črte, glamurozna srebrna in zlata barva in pridih kraljevskega. Izjemno hitro pa se razvija tudi športni trend oblek, ki so hrkati tudi nepričakovano stajliš. Zato se tudi vedno več ponudnikov ženskih oblačil odloča ustvariti bolj športno in lahkotno kolekcijo.

BARVE

Kar se tiče barv so lahkotne in pisane. Prevladovali bodo bogati odtenki rdeče, vijolične, modre, zelene, živahne oranžne in nežne pastelne barve. Prisotne pa bodo tudi večne barve, ki se pojavljajo jeseni to so črna, bela in rjava barva.

Kdaj je primeren čas za nakup?

Če ste opazili, da je v vaši omari premalo oblek ali celo nič, je letos skrajni čas za nakup jesenskih oblek – in to malce prej kot to počnete po navadi. Pa naj bodo to osnovi kroji, svobodni ali bolj prefinjeni in elegantni videzi. Saj se ob menjavi kolekcij iz poletne v jesensko velikokrat zgodi, da obstanemo v poplavi debelih pletenih puloverjev in plaščev. Kakor koli že, tudi ni potrebno zapravljati gore denarja za čudovite, lahkotne obleke in popolno prileganje vaši postavi! Prav gotovo vas bodo navdušile te vse obleke, ki smo jih izbrali spodaj in uganite kaj – vse stanejo manj kot 100 eur! In kje vse jih lahko kupite? Malce smo pokukali po spletu in naleteli na naslednje strani in obleke:

 

http://www.freepeople.com
http://www.asos.com
http://www.zara.com
http://www.topshop.com

Boho

boho-jesenska-oblekaBoho jesenska obleka

 

Sporty chic

sporty-jesenska-oblekaŠportna jesenska obleka

 

Elegant form

elegantna-jesenska-oblekaElegantna jesenska obleka

 

Boyish look

jesenska-oblekaBoyish – fantovska jesenska obleka

 

Flora and fawna

cvetlicna-jesenska-oblekaCvetlična jesenska obleka

 

Go graphic

graficna-jesenska-oblekaGrafični vzorci jesenske obleke

 

Peter pan

peter-pan-jesenska-oblekaJesenska obleka v stili Petra Pana

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.