Modni Dodatki – V Katere Investirati Letos?


Poznate najnovejše trende modnih dodatkov v katere je vredno investirati? Od majhnih torbic, širokih pet, izjemno okrašenih, bleščečih balerink do minimalistično oblikovanega nakita. To sezono imate na voljo različne stile od ženstvenih dizajnov do minimalističnih in moških detajlov. Zato zgrabite svoje najljubše in se okrasite! Pravilo, ki je nekoč veljalo, da preden zapustimo hišo snamemo en kos nakita, še zdaleč ne velja za to sezono. Zlaganje in sestavljanje več različnih zapestnic ali ogrlic skupaj je pravi hit. Prav tako kombiniranje različnih barv zlata in kar je nekoč, davnega časa, veljalo za velik ne, kombiniranje zlatih in srebrnih dodatkov. Vsaj za nekaj časa lahko malce pozabimo na vsa ta pravila in se poigravamo z različnimi teksturami in velikostmi nakita ter modnih dodatkov. Naj vas navduši nesimetrija, ki je ponovno modna tudi pri dodatkih.

Nakit

Prav gotovo je božanski nakit vreden investicije – tako boste zadovoljne ve in prav gotovo ga boste lahko nosile več sezon. Ne bodite skopuške in za nakit raje odštejte kakšen evro več. Tako se boste znebile vseh nevšečnosti, ki jih povzroča cenen nakit. Ogrlice z nebrušenimi pol dragimi in dragimi kamni so izjemen kos, ki poživi katerikoli stajling, hkrati pa so ženstvene in drzne. Čudovit dodatek so tudi sofisticirane in minimalistično oblikovane zapestnice, ki pustijo ogromen vtis in prav vsak si jih bo zapomnil.

Modni dodatkiSlika 1   Slika 2

 

Kombinacija zlata in črne barve najbolj priljubljena in zagotovo bo našla prostor tudi v vaši škatlici za nakit. Je drzna, drugačna in nasploh fantastična še posebej s čudovitim in nenavadnim dizajnom.

Modni dodatki1Slika 1   Slika 2

 

Še vedno pa ostajajo popularni dvo-stranski in svetleči barviti uhani. So popolno dopolnilo k vašem vsakdanjem izgledu ali večernim stajlingom.

Modni dodatki2Slika 1   Slika 2

 

Sončna očala

Prenovljenim oblikam že znanih in priljubljenih sončnih očal so se tokrat pridružile nove drzne oblike. Vaš najbolj »kul« dodatek je še bolj drzen, barvit in je pravi nakit za vaš obraz. Barviti okvirji oglatih in okroglih oblik s kovinskimi detajli in barvna stekelca so še posebej trendi. Preizkusite posebne in nenavadno oblikovana očala, ki pripomorejo k še boljšemu celotnemu izgledu in hkrati varujejo vaše oči. Retro, moderne, z velikimi okvirji in oversized modeli sončnih očal so izjemno modni. Poizkusite nekaj novega in lahko vas celo nepričakovano navdušijo. Vsekakor so moderni dizajni sončnih očal vredni nakupa. Vendar pa poleg oblike očal bodite pozorne na UV zaščito, ki jo nudijo.

Modni dodatki3Slika 1   Slika 2

 

Zapestne ure so eden izmed najbolj pomembnih modnih dodatkov in so ključni element, ki poskrbi za zaključen videz. Ročne ure igrajo pomembno vlogo v naših življenjih zato naj bo odraz vaše osebnosti in osebnega sloga. Trenutno so najbolj modne ure v barvi zlata ali rožnatega zlata in brona. Prav tako so izjemno trendi dodatki svetlečih kamenčkov in dragih kamnov. Seveda pa smo si sposodile malo moškega šarma, ki je prikazan v možatem stilu ženskih dizajnov ur. Zapestna ura je postala naravnost nepogrešljiv okras za zapestje, katerega preprosto morate imeti.

Modni dodatki4Slika 1    Slika 2

 

Torbice

Dobra torbica je ključen kos, ki lahko vaš videz odlično dopolni ne glede ali se odpravljate po opravkih ali na elegantno zabavo. In investiranje vanje je vredno vašega denarja. Po obdobju minimalistično oblikovanih torbicah je ponovno čas za torbice z drznimi detajli in živahnimi barvami. Mešanje ključnih damskih detajlov in inovativnega oblikovanja torbic, ki so primerne prav za vsako priložnost. Bucket torbice in šik nahrbtniki ostajajo izjemno modne, medtem, ko je klasična »Tote« torbica dobila preobrazbo. Krasijo jo zanimive barve od kovinskih odtenkov, prelivajočih se barv in kombinacij različnih odtenkov. Velik poudarek je tudi na majhnih in strukturiranih torbicah. To sezono pa v vaši garderobi ne sme manjkati torbica okrogle oblike. Z njo boste ekstra šik in modne.

Modni dodatki5Slika 1    Slika 2

 

Čevlji

Glavno vodilo te sezone so možnosti. Od čudovitih in šik balerink, širokih pet, barvnih klasičnih salonarjev do grafično oblikovanih čevljev. Zbirka modnih čevljev v vaši omari bo zelo raznolika. Ne glede ali imate rade bogato okrašene ali bolj minimalistično oblikovane čevlje, zagotovo vas letošnji trendi ne bodo pustili ravnodušne. Vrnitev špičastih modelov balerink, salonarjev in gladiatorskega videza je razveselila marsikatero modno navdušenko. Vse se vrti okoli udobnega in lahkotnega koraka. In če se zvečer odpravljate na zabavo ali gala dogodek, boste lahko imele obute iste čevlje kot čez dan. So popolna investicija, ki bo čudovit okras za vaše noge in odlična dopolnitev katerega koli stajlinga.

Modni dodatki6Slika 1    Slika 2

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.