Pomladni Trendi Vredni Vašega Časa

Modne kolekcije po vsem svetu, vsako sezono prinesejo nekaj novega in hkrati mnogo krat oživijo stare trende ter časovna obdobja. Na splošno, v tokratnjih pomladnih trendih lahko brez težav prepoznamo potiske in linije šestdesetih ter sedemdesetih let. Na veliko se pojavljajo razni dodatki in barvne eksperimetacije, ki vsekakor spretno dodajo svežo noto pomladnemu izgledu. V kolikor vas zanima, kako ste lahko modne in žensvene hkrati, je to pravi kotiček za vas! Preverite kateri pomladni trendi se lahko tokrat znajdejo v vaši garderobi in popestrijo vaš izgled! Priporočljivo…

 

1. Go Boho! / Boemično…

 

pomladni-trendiBoemični izgled

Zahvala gre oblikovalcem, kot so Valentino, Vera Wang in Tommy Hilfiger, da se je romantičen in mehek boemičen izgled zopet vrnil med nas. Hipijsko in sproščeno – boemičen izgled je popoln za sproščeni petek, ki se brez težav spreobrne v večerno posedanje ob pijači s prijatelji.

 

2. Blossom In Floral / Cvetlično…

 

pomladni-trendi-3Cvetlični motivi

 

Zdi se, da si je nemogoče predstavljati pomlad brez cvetja – res, da to ni nekaj nioli videnega do sedaj, pa vendar je izgled, ki se ga ne moremo naveličati. Chanel, Miu Miu in Marni so ustvarili moderne vzorce za moderne čase. Veliki, drzni in vseskozi barviti motivi, ki ostajajo v vrhu njihovih načrtov pri postavljanju trendov. Cvetlična obleka v pastelnih odtenkih je lahko odlična izbira za v službo ( tukaj lahko preberete, kako spretno vpeljete cvetlične vzorce v vaš poslovni izgled)

 

3. Say Yes To Bridal! / Poročno…

 

pomladni-trendi-2Poročni elementi

 

Kolekcije modnih hiš Valentino, Chloe in Louis Vuitton, so prevzete izgledov po navdihu poročnih oblek, ki poudarjajo ženstvenost in klasične oblike. In če želite, da vas obravnavajo kot princesko, se enostavno pretvorite vanjo! Kajti pomlad je idealno obdobje za nošenje prosojnih tkanin s presežki prefinjene in elegantne čipke. Priložnost za vse, ki želite izgledati prefinjeno v vsakodnevnih izgledih.

 

4. Cut Those Fringes! / Resice…

 

pomladni-trendi-1Rese

 

Naraven, hipijevski izgled sedemdesetih se je vrnil v velikem loku – od pričeske do oblačil, vse je nemirno! Rese so zopet našle svoje mesto na majicah in jaknah, pa tudi na krilih in oblekah – oblikovalci kot so Pucci, Isabel Marant in Marco De Vincenzo – vsi so rese na tak in drugačen način vnesli v svoje kolekcije. Kakor koli, rese so zahteven kos za nošenje – nikakor niso za vse in če ne želite izgledati kot, da vas je kdo izvlekel iz vesterna ali cirkusa, bodite previdni in jih raje kombinirajte z enostavnimi in enobarvnimi oblačili.

 

 

5. Stripes & Gingham! / Črte in Gingham Vzorec…

 

nina-vidmarČrte in Gingham

 

Med tem, ko so črte nedvomno brezčasna klasika, je ”Gingham” vzorec vsekakor naslednji kos, ki bi lahko romal v vašo garderobo. Kajti trenutno je izjemno vroč kos, še boljše pa je, da ga lahko nosite še leta in leta! Res je, da smo ga že nosili, vendar pa so oblikovalci kot so Oscar de la Renta, Altuzarra in Michael Kors, našli povsem nov način kako ga izraziti in mu podarili več mehkih linij. Gingham je še vedno najbolj popularen v črno beli različici, vendar pa lahko tokrat zasledimo toplejše odtenke, ki si lastijo vodstvo. Odtenki: vanilija, medeni in peščeni odtenki…

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.