Popoln Jeans – V Iskanju Vaše Sorodne Duše

Ste že našle vašo sorodno dušo jeansa, ki vam je popolnoma pisana na kožo? Se vam izjemno prilega, poudari, kar je najlepše na vas in vašo postavo celo izboljša. Izbira pravega in najprimernejšega jeansa je lahko izjemno stresna in hitro se zgodi, da obupamo in se prehitro zadovoljimo z jeansom, čeprav v resnici vemo, da nam ne pristajajo najbolje. Pot do izjemnega jeansa in čudovitega izgleda je težka – zahteva veliko časa v različnih trgovinah in stiskanje v ozkih garderobah, ko poskušamo spraviti nase ultra skinny kavbojke. Vendar je vse to mučenje v trenutku pozabljeno, ko najdete idealen jeans za vašo postavo – v njem izgledate in se tudi počutite počutite fantastično. Na žalost ni univerzalne velikosti, ki bi veljala povsod v vsaki trgovini. Nekje imate lahko velikostno številko 38 jeansa, v drugi trgovini pa vam pristaja številka 42. Ne obremenjujte se preveč s tem! Prav tako pa se definicije skinny jeansa, boot cut jeansa in drugih krojev od oblikovalca do oblikovalca razlikujejo, saj si vsi radi vzamejo malce oblikovalske svobode.

Če želite, da vaše noge izgledajo ožje, je prava izbira za vas temen jeans, brez videza spranosti ter z rahlim zvonom. Z eno barvnim jeansom, boste v trenutku izgledale ožje in daljše. Za tiste, ki si želite izgledati višje, je popolna izbira višji pas in jeans hlače, ki se na koncu rahlo razširijo. Za dodajanje ali ustvarjanje oblin pa izberite jeans z žepi na zadnjici, svetlejše odtenke jeansa in skinny fit.

In kakteri stil oziroma kroj jeansa je primeren za vašo postavo?

 

Skinny fit jeans

Skinny jeans je še vedno najbolj priljubljen kroj jeansa in rade ga nosimo prav vse. Čeprav ni povsem primeren za vse postave. Najlepše pristaja visokim kot tudi majhnim ženskam z lepo oblikovanimi nogami. Tudi malce bolj zaobljenim postavam, pazite le, da vam niso preozke. Naj bodo oprijete ampak ne preveč. Le tako si boste zagotovile čudovit izgled.

Popoln JeansSlika 1    Slika 2

 

Boyfriend jeans

Boyfriend model jeansa je idealen za uravnoteženje postave predvsem za tiste, ki imajo vitko ali atletsko postavo. Dobro izgledajo tudi na ženskah z malce močnejšim spodnjim delom telesa. Pomembo je le, da se vam popolnima prilega v pasu in ravno padajo ob telesu. Za najboljši izgled naj hlačnice mehko padajo ob telesu in naj ne bodo preširoke. Ženske z majhno postavo se morate izogibati zavihkom, saj vas še dodatno zmanjšajo. Najbolj vsestranski model boyfriend jeansa je straight leg boyfriend jeans. Skupaj z ženstvenimi dodatki pa še dodatno nadgradite svoj celoten izgled.

Popoln Jeans1Slika 1    Slika 2

 

Jeans z visokim pasom

Je trenutno največji hit v modnem svetu. Pa naj bo to visok pas boyfriend modela jeansa, skinny jeansa ali katerega drugega. Izgleda popolnoma fantastično. Najbolj vsestranska višina pasu je srednja saj pristaja večini postav in tako so še vedno znotraj idealnih proporcev. Visokega pasu se morate izogibati ženske s krajšim trupom in tiste, ki imate postavo v obliki jabolka. Morda ste mnenja, da vam le ta prekrije trebušček in ga skrije vendar temu ni tako. Najboljša izbira za ti dve postavi je nizek pas ali srednja višina pasu. Brez, da bi vam pas preščipnil trebuh. Kar pa ne velja za ženske z dolgim torzom, ki bodo izgledale čudovito v jeansu z visokim pasom.

 

Popoln Jeans2Slika 1     Slika 2

Boot cut in Flared jeans

Je čudovita izbira za polne postave. Kot so peščena ura, jabolko in hruškasta postava. Saj ustvarijo uravnotežen videz celotnega telesa. In kar je najbolj čudovito, ponovno se vračajo v naše omare! Saj so eden od najnovejših trenutnih trendov. Zelo lepo se prilegajo telesu in optično ožajo. Še posebej, če so temnih barv indiga brez spranih in zdrgnjenih delov. Prav tako pa so prava izbira za plus-size oblike postav. Izberite take, ki imajo nekaj elastana in srednje visok pas za še boljše udobje in omogočajo enostavnejše premikanje. Izogibati se morate svetlečim dodatkom in pobeljenim delom še posebej v predelu stegen. Boot cut in flared jeans pa ni samo za bolj polne postave odlično pristaja tudi dolgonogim ženskam in ženskam z vitko ali atletsko postavo.

 

Popoln Jeans3Slika 1   Slika 2

Sraight leg jeans

Velikokrat se izogibamo tej obliki jeansa. Saj smo mnenja, da nas optično zmanjšajo kar pa se velikokrat izkaže, da je napačno. Vseeno pa ni dobro pretiravati s širino hlačnic, če smo manjše postave in imamo močna stegna. Ženske s postavo v obliki jabolka bodo navdušene nad straight leg modelom. Saj bo poudaril prav vse adute in prikril pomanjkljivosti.

 

Popoln Jeans4

 Slika 1   Slika 2

Potiskan jeans

Trenutno najbolj zanimiv dodatek so potiskane jeans hlače. Vendar so tudi eden izmed najbolj zahtevnih modelov. Kateri vzorec izbrati? Kaj obleči zraven? Ali nas optično povečajo? Vsa ta vprašanja se nam porajajo ob pogledu na potiskane in vzorčaste hlače. In imate popolnoma prav veliki vzorci na hlačah povzročijo širši videz telesa, zato so za bolj polne postave bolj primerni manjši vzorci. Velike vzorce in potiske pa izberite tiste, ki imate ozke, dolge ali atletsko oblikovane noge. Kombinirajte jih s preprostimi in enobarvnimi zgornjimi deli.

 

Popoln Jeans5Slika 1   Slika 2

Barven jeans

Ste za žareče barve, imate raje bolj pudraste in nevtralne odtenke ali bolj temne ter zamolkle barve? Izbira je ogromna in nadvse barvita. Izbirate lahko med različnimi kroji, ki so primerni za različne postave. Prav tako pa velja tudi za barve, če želite doseči, da boste videti ožje, izberite temnejše odtenke barv. Žareči in svetli odtenki bodo še dodatno poudarile vaše obline.Popoln Jeans6Slika 1   Slika 2

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.