Kako Izbrati Idealne Kopalke Zase?

Pravijo, da so dobre kopalke glasnejše od besed – zato morajo idealne kopalke imeti vse: pravi kroj, materiale in vzorce, ki poudarjajo vaše dobre lastnosti in skrijejo pomanjkljivosti, kiatere ne želite, da vidijo tudi drugi. Zato je iskanje pravih kopalk, ki pa so tudi moderne, lahko precej težka naloga. Na prvi pogled se morda celo zdi, da ni ravno veliko, kar lahko skrijemo v kopalkah, vendar pa popolne kopalke niso mit in z dobrimi nasveti jih ni prav težko najti! Torej, preden greste po nakupih za novimi kopalkami, prihranite denar in čas z prebiranjem naših nasvetov o tem, kako najti takšne, ki bodo poudarile le najboljše značilnosti vašega telesa!

Najprej se morate zavedati svoje oblike postave, saj boste kopalke vedno izbirali glede na svojo obliko in šele nato razmišljali o modelu in trendih. Drugič, pri izbiri pravih kopalk bodite praktični. Če radi preživite veliko časa na soncu, izberite tiste, ki imajo snemljive naramnice, tako boste lahko preprečili nezaželjene bele sledi. Seveda, vedno izpustite kopalke, ki so preveč ozke ali preveč ohlapne – saj ne želite priti iz vode brez vaših kopalk, kajne? Prav tako upoštevajte materiale in dodatno prišito dekoracijo – bodite prepričani, da veste, ali izbirate kopalke za na plažo ali za poziranje na bazenu s koktajlom v roki (kar zelo odobravamo in prikimavamo)!

Popolne kopalke za hruškaste oblike postave

Ženske, ki imajo širše boke od ramen, naj nosijo klasično obliko hlačk, medtem, ko mora biti zgornji del vezan okrog vratu, saj to vizualno razširi ramena. Spodnji del naj je večji in v obliki kratkih hlač, po možnosti v temni barvi. Dvojni delni modeli delujejo bolje za hruškasta dekleta, še posebej, če ima zgornji del zanimiv pisan vzorec. Za vroče trende v tej sezoni, se odločite za retro kopalke, ki bodo prekrila vaša kritična področja in vizualno podaljšale vaše noge.

kopalkefoto

kopalke-1foto

 

Kako poudariti postavo peščene ure

Ženske z postavo peščene ure, imajo ozek pas in poudarjene prsi ter boke, zato bi bilo res lepo, če bi poudarili to naravno žensko linijo. Idealna izbira je bikini – zgornji del v obliki trikotnika in spodaj z vrvicami na bokih. Če imate poudarjene prsi, naj je zgornji del v temnejši barvi in če imate morda nekaj odvečnih kilogramov, priporočamo enodelne kopalke, ki bodo zakrile vaša šibka področja ter vizualno podaljšali noge. Za vroče trende v tej sezoni, se odločite za razne potiske živali  in boho slog, katere lahko z vašimi oblinami zagotovo obvladate!

kopalke-3foto

kopalke-2foto

 

Kako vizualno poudariti majhe prsi

Ko gre za velikost prsi, dobre kopalke delajo čudeže! Najboljša izbira so dvodelne kopalke z vpadljivimi barvami in vzorci, ki imajo različne naborke ali gube na zgornjem delu. Cvetje, nenavadne geometrijske oblike, velike črte – majhne prsi naravnost obožujejo presenetljive vzorce! Vedno dobra izbira so tudi modeli, katerih zgornji deli imajo push-up učinek. Izogibajte se monokromatskih (enobarvnih) kopalk in tankih črt, ki bodo popolnoma sploščile prsi. Če želite slediti trendom te sezone, vsekakor izberite resice na zgornjem delu.

kopalke-4foto

kopalke-5foto

 

Ravne linije

Vitke ženske imajo pogosto prikrit/neizrazit pas; vendar, obstaja veliko modelov, ki spretno ustvarijo učinek vitkega pasu. Idealen model, ki naredi učinek peščene ure, so kopalke iz enega kosa z visokim pasom, ki ima odprtine na vsaki strani in tako vizualno ustvarijo ožji pas ter širše boke. Če želite nositi dvodelne kopalke, izberite takšne, ki imajo črte in vam omogočajo vsaj nekaj oblike na pasu. Če želite slediti trendom, izberite modele, ki imajo tisti športni videz z majhno dozo elegance.

koplake-6foto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.