Sandali s Polno Peto – Top 10

summer- timefoto

 

Čevlji so ena največjih strasti za večino žensk na zemeljski obli in zdi se, kot da jih nikoli ne moremo imeti dovolj, kajne? In če iščete popoln par za nadgraditev vašega pomladno/poletnega videza, bi sandali s polno peto (wedges) vsekakor morali biti vaš izbor! Poleg tega, da so super udobni, so sandali s polno peto obutev, ki se dobro ujemajo s skoraj vsakim izgledom in poleg tega vedno izgledajo neverjetno. Ponavadi vidimo platforme v kombinaciji s kratkimi hlačami in lahkimi poletnimi oblekicami, ampak gredo še daleč preko le teh izgledov. To sezono gredo sandali s polno peto odlično k mehkim boho oblekam, cvetličnim krilom vseh dolžin, ki jih lahko vključimo tako v poslovne kot tudi bolj sproščene priložnosti. Lahko se odločite za zaprte ali odprte prste, lesene ali kakršne koli so vam že všeč, samo prepričajte se, da izberete pravo številko, prileganje in barvo zase. Zato vam danes pišemo nasvete, kako izbrati prave wedges in hkrati vam predstavljamo naših top 10, da boste lahko videli, kaj se kuha za to poletje!

Najprej je pomembno, da sandale s polno peto prilagodite vaši obliki telesa. Za visoke in vitke ženske je najbolj primerno nositi širše trakove okoli gležnjev; če imate zelo vitke noge, pa uporabite debelejše trakove, tako bodo vaše noge vizualno bolje videti. Za ženske, ki imajo močnejše noge, je bolj primerno nošenje tankih trakov, zato bodo vaše noge videti vitkejše. Kar zadeva višine je za ženske, ki imajo mišičaste noge, priporočljivo nositi visoke platforme in izognite se nošenju zelo nizke pete, ker vizualno dodajo nekaj malega kilogramov. In seveda obratno– visok ženske lahko nosijo nizko platformo sandalov s polno peto, saj so že tako ali tako visoke in vitke.

Nekaj še glede barv, ženske z bolj vitkimi nogami lahko nosijo obutev v vseh mogočih živih barvah, zato se veselo igrajte z njimi in usmerite pozornost na te vaše nožice. Za tiste, z močnejšimi, pa je najbolje, da nosijo klasiko in nevtralne barve, ki bodo podaljšale noge in ne usmerjajte pretirane pozornosti na vaše noge. Nevtralni odtenki so tudi sila enostavni za kombinirati z ostalim vašim stajlingom. Seveda, pri nakupu wedges sandalov je pomembno, da se takoj počutite dobro v njih, kar je tudi dober znak, da ste izbrali pravi model za vas. Kvaliteta čevljev je prav tako ključnega pomena – zato vam pogosto priporočamo usnjeno obutev in izbiro modela, ki bo poudarila vaše prednosti in spretno skrila pomanjkljivosti. Skratka, wedges so vedno odlična izbira, ko želite izgledati elegantne in prefinjene, ne da bi morali trpeti zaradi klasične bolečine visokih pet.

Torej, sedaj smo se naučile, kako izbrati prave wedges zase, zato si poglejmo naših top 10 sandalov s polno peto za to sezono (v nobenem posebnem vrstnem redu – jih imamo prav vse rade ! Zanima me kako so pa vam kaj všeč tele wedges sandali? Jih nosite in kako jih kombinirate?

 

wedgesfoto

wedges-1foto

wedges-2foto

wedges-3foto

wedges-4

foto

wedges-5

foto

sandali-s-polno-peto-3foto

sandali-s-polno-petofoto

sandali-s-polno-peto-1foto

sandali-s-polno-peto-2foto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.