čipka – Še Nimate Svoje v Omari?

  Bela čipka

Zaplejiva, zanimiva, romantična, glamurozna… z eno besedo – čipka. Pa odmislite sedaj poročne obleke, obleka iz čipke je veliko več kot samo sprehod do oltarja, saj jo lahko nosite s čimer koli želite! Zgodovina nam skriva, kdo je prav za prav prvi izumil čipko, mnoga leta, pa je bila čipka privilegij le zelo bogatih dam. Danes smo lahko srečni, saj nam je dostopna vsem, čipka vas bo vedno ločila od množice in z njo boste videti ženstvene in elegantne. Zato vam tokrat pri Nina Vidmar Image Consulting pokažemo, kako jo nositi – zato beli čipki recite odločni DA in kraljuje naj tudi v vaši omari!

 

čipkafoto

Čipka skozi ves dan!

Če tudi se čipkasta obleka zdi popolna za formalne dogodke, jo lahko čisto preprosto vpeljete tudi v vsakodnevni videz. Čipka naj je elegantna in ne izzivalna – zato, če preveč razkriva, nosite pod njo podlogo ali kaj tankega! Če čipko oblečete skupaj s kakšnim grobim kosom, kot so gležnarji, lahko dosežete celo malce bolj divji izgled. Pa ni le obleka tista, kjer čipka pride do izraza. Čipkasti topi in bluze, se nadvse dobro podajo s hlačami ali krili, iz lahkotnih in padajočih tkanin, ter celo z džinsom (če želite še bolj sproščen izgled).

 

 

čipka-1foto

Čipka v dodatkih

Obleka iz bele čipke, v resnici ne zahteva prav nobenega dodatka. Pa vendar, če ne morete živeti brez njih, si nadenite tanko padajočo ogrlico s starinskim obeskom ali dragim kamnom, tanko zapestnico ali diskretne uhane, lahko v isti barvi obleke. Še več, če menite, da je bela čipka kot sama, preveč poročnega izgleda, jo omilite s pasom, šalom ali drugimi barvnimi dodatki. Še malce se dotaknimo obutve – balerinke, sandali in visoke pete. To je to! Čipka, pa je ravno tako lahko tudi le dodatek vašemu izgledu. Kombinirajte recimo čipkast pas z enostavno obleko ali vzemite čipkasto torbo ali obutev in v trenutku ste videti bolj zapeljive in prefinjene.

 

cipka-2foto

Čipka in barve

Bela čipka bo iz vas naredila punčkasto deklico, tudi, če to načeloma niste. Vendar je čisto preprosto lahko tudi ‘edgy’ bolj grobega videza, vse je odvisno kako jo nosite. Nadvse pozitivna novica pa je, da bo čipka, vaša slaba področja na telesu, spretno prekrila in zabrisala sledi! Če je bela čipka za vas preveč romantična, jo omilite z barvno jakno ali brezrokavnikom. Kombinirate jo lahko z džinsom, umetnim usnjem in celo z umetnim krznom. In če niste najbolj prepičani, kako se lotiti kombiniranja, kontaktirajte nas, Nina Vidmar Image Consulting – brez težav vam pomagamo iz zagate!

 

bela-čipkafoto

 Čipka v mogočnih barvah

Modni oblikovalci po svetu, so se letos igrali z mogočnimi barvami in zato svetujejo čipkasto obleko v živi zeleni, roza, rumeni in modri barvi. Naš nasvet je, da se morda raje odločite za čipko v nežno roza barvi ali barvi breskve in za bolj ženstven izgled je ‘nude‘ barva zagotovo prava izbira. Če še vedno želite bolj žive barve, ne pozabite, da je že barva sama po sebi ‘statement‘ element, zato omilite in ne pretiravajte z nepotrebnimi dodatki. Vedno dobra izbira je tudi črna čipka, ki nedvomno pričara kanček drame in misterioznost. Saj vaša LBD je lahko tudi čipkasta, kajne? Ena od opcij je tudi svetleča čipkasta oblekaki je idealna za bolj formalne večerne izglede.

 

 

cipka-3foto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.