Dodatki, Ki Naj Vas Spremljajo Skozi Poletje

Dodatki -ste z njimi že pripravljeni za poletje in dopust na morju? Preberite še:( Pripravite se na peklensko vročino) Če ste, potem veste, da je lahko moda v poletju precej lahka naloga – ne potrebujete prav veliko, da izgledate odlično. In s pravim naborom dodatkov, lahko nadgradite svoj videz in izgledate veliko bolje! Zato smo pri NVIC, naredili spisek poletnih must have kosov, ki so glamurozni, šik in se ujemajo z vsakim poletnim izgledom.

 

1. Zaključite svoj izgled – sončna očala

Ste obtičali v pisarni vse do septembra? Ali ste tisti srečneži, ki so ta trenutek že v kopalkah (Kako izbrati idealne kopalke)? Kakor koli, potrebovali boste lep par sončnih očal! Izberite zabavna sončna očala, kajti poletni dodatki zahtevajo nekaj raznolikosti in obožujejo barve! Odločite se za res  velike okvirje ali vintage stil, ki pristajajo obliki vašega obraza, hkrati pa na ta način pokažite nekaj raznolikosti pri vaših izgledih.

poletni-dodatkifoto

 

2. Skrijte lase – Klobuk

Stajliš poletni klobuki kažejo vašo drzno stran, z njimi izgledate bolj skrivnostni in vaše lase ohranjajo v odličnem stanju (zaščita las v poletnem času). Kaj več si še lahko želite od popolnega dodatka? Aja, učinkovito vas tudi zaščiti pred poletno vročino!

poletni-dodatki-1foto

3. Pokažite svojo osebnost – nakit

Občutek bombažne majice ali topa, je čudovit na vaši koži med vročimi poletnimi večeri – vendar, če želite vsaj malo začiniti svoj videz, si nadenite velik opazen nakit, ki bo resnično osvežil vaš videz in garderobo! (Nina Vidmar Jewellery)

 

poletni-dodatki-3foto

4. Življenje z njo je lepše – torba za na plažo

Popolna torba za na plažo je tako zelo VELIKA, da lahko vanjo spravimo SLONA in dovolj NENAVADNA, da vsi obračajo GLAVE za vami! Uskladite jo z vašimi kopalkami in na plaži pokažite svoj stajling brez posebnega napora!

poletni-dodatki-4foto

 

5. Poigravajte se – brisača za na plažo

Brisače verjetno res niste pričakovali na našem spisku, kajne? Vendar ne bi moglo biti bolj očitno – morda imate celo že nekaj let isto brisačo za na morje, ki ne pušča ravno najboljšega vtisa ne na vas ne na ljudi okoli. Osvežite svoje dodatke za na morje in si priskrbite kakšno z lepim navtičnim potiskom, ki je lahko hitro kriva za začetek pogovora na plaži.

poletni-dodatki-5foto

6. Razvajajte se – sandali

Gumijaste japonke in natikači? Resno?! Ok, morda so (le) dovolj dobre, da jih nosite v kopalnici. Odrastite in si privoščite nov, svež in barvit par poletnih sandalov, ki vas bodo še dodatno polepšali v poletnih koktajl večerih in, ki še vedno izgledajo spodobni, ko se šele po sončnem vzhodu odpravljate nazaj domov. Seveda brez slabe vesti!

poletni-dodatki-6foto

 

7. Vse v enem – Sarong

Ko že govorimo o vsestranskih dodatkih – Sarong je lahko krilo, celo brisača, al ali kar koli drugega si že domislite! Podivjajte z vzorci in potiski ter naj vas prav nič ne moti na vaši barviti poti dodatkov! Don’t stop!

poletni-dodatki-7foto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.