Stilistka Je Lahko Rešiteljica Vašega Stila

Stilistka

Kolikokrat v tem tednu ste prejeli kompliment na račun vašega izgleda? Enkrat,  dvakrat? Morda celo niti enkrat? So ljudje okoli vas navajeni vašega vsakdanjega (ali naj se izrazim raje dolgočasnega izgleda)? In v trenutkih, ko se uredite bolj kot ponavadi, so ljudje vidno presenečeni. In takrat se najbrž tudi sami sebi zdite popolnoma preveč urejeni…

stilistka-3foto

Bodimo realni. Preveč urejeni? To enostavno ni mogoče. Če vsak dan izgledate najbolje kar lahko, se ljudje navadijo na vaš izgled, vaše zadovoljstvo in uspeh. Sreča za vas, osebna stilistka ni več rezervirana le za bogate ter ultra uspešne ljudi. Vprašanje, ki se poraja – ste pripravljeni na izgled, ki lahko korenito spremeni vaše življenje?

Ne skačete ravno od navdušenja, ko odprete svojo omaro kajne? Se vsako dnevno nikakor ne morete odločiti kaj bi oblekli v službo? Ste preveč globoko v svoji ”coni udobja” zato nosite vedno enaka (predvidljiva) oblačila? Tukaj po navadi že nastopimo mi, Nina Vidmar Image Consulting, vaša osebna stilistka.
Če ste nesrečni s svojo službo in osebnim življenjem lahko to do neke mere to popravimo že s spremenjenim in dovršenim izgledom. Kajti, če izgledate dobro – se počutite še boljše sami s sabo!

Kako vam lahko osebna stilistka koristi?

 

Nekatere raziskave kažejo, da so ljudje, ki so se odločili, da jim pri njihovem izgledu pomaga osebna stilistka, samo v letu dni, privarčevali več kot 3000 dolarjev ali več kot 2500 eur, samo zato, ker so se naučili nakupovati oblačila premišljeno. Sevada nekateri več, drugi manj, bistvo je, da so privarčevali. Na prvi pogled je slišati malce nesmiselno, če rečemo, da privarčujete, ko najamete stilista, vendar to so rezultati, ki se pokažejo skozi čas.

stilistka-1foto

Če se mnogokrat odpravite po nakupih v naglici, po dolgem dnevu v službi in ste preveč utrujeni, niste prepričani kaj kupiti, vam lahko pri Nina Vidmar Image Consulting, privarčujemo precej skrbi in stresa. Sami, v takih trenutkih, le zapravljate svoj čas, ki ga niti nimate, preizkušate svojo potrpežljivost in na koncu obtičite z oblačili, ki vam v resnici sploh niso všeč, vam ne pristajajo ter so popolnoma skregana z ostalo vašo garderobo – še bi lahko naštevali, brez skrbi… Osebna stilistka ima v tem primeru jasno in nemoteno predstavo glede nakupovanja in sestavljanja garderobe za vsakega posameznika – seveda se nakupovanja lotimo na popolnoma drugačen način, kot ste ga vajeni vi. In tukaj se potem privarčuje gore in gore denarja.

Pri Nina Vidmar Image Consulting, vedno začnemo s stilskim svetovanjem – določanje vašega stila oblačenja je le prvi korak izmed mnogih točk, ki jih predelamo. Če imate recimo v svojem življenju več vlog (ste mama in poslovna ženska), je to lahko izjemno koristno – celo nujno!

stilistka-5foto

Druga stopnja, ki jo stilistka naredi je,  pregled in organizacija vaše garderobe. Verjemite mi, potrebno je izurjeno oko, da se lahko na pravilen način lotite svoje omare. Čiščenje vaše garderobe je za vas lahko precej stresno, vendar vam stilistka, s svojim znanjem in razlago lahko precej olajša izkušnjo. V največ primerih se po tem stranke počutijo olajšane in razbremenjene, kar je tudi cilj. Skozi celoten postopek vam stilistka ob vsakem kosu razloži zakaj mora stran ali zakaj lahko ostane. Pojasni, zakaj je določeni kosi oblačil ali dodatkov, primereni za vas in zakaj ne. Sami se potem odločite, kaj naredite z oblačili, ki smo jih izločili – jih podarite znancem ali donirate dobrodelnim organizacijam, nekatere lahko celo prodate, kakor koli, odločitev je popolnoma vaša. Nato delamo naprej z oblačili in dodatki, ki so ostali v vaši garderobi. Stilistka vas bo usmerila v nove, morda za vas še neodkrite smeri in nadvse presenečeni boste odkrili nove kombinacije iz vaših obstoječih oblačil, ki jih sami prej nikoli niste videli.

Najboljše smo prihranili za konec – osebno nakupovanje. Po tem, ko določimo vaš stil oblačenja, druge točke pri stilskem svetovanju in do tu že pozamo vaš modni okus, lahko zlahka najdemo oblačila, ki so primerna za vas. Dobra Stilistka bo vedno upoštevala vašo obliko postave, želje in razpoložljiva sredstva, zato, da najde idealne kose za vas. Med nakupovanjem boste odkrili neverjetne kose, ki bi jih brez naše pomoči gladko spregledali. Ko se enkrat naučite, kaj najbolj pristaja vaši postavi in osebnosti, vas pri Nina Vidmar Image Consulting naredimo bolj urejene in privlačne. Stilistka vas nauči tudi, kako usklajevati dodatke, vse od pasov, šalov, torb, do nakita. Naučimo vas lahko tudi pravilnega in različne tehnike ličenja, pravilno nego in uporabo produktov.

stilistkafoto

Zato je skrb, da bi na koncu obtičali z oblačili, ki vam niso všeč ali jih ne potrebujete, popolnoma odveč! Pri Nina Vidmar Image Consulting želimo, da izgledate najbolje kar lahko in poskrbeli bomo, da boste od sedaj naprej prejeli veliko več komplimentov glede vašega videza. Naučili se boste tudi sami nakupovati kot strokovnjak in tako vsakokrat izbrali najboljše za vaš stil. Zato je Nina Vidmar Image Consulting  lahko najbolj elegantna rešitev in nadgraditev vašega videza. Stilistka  ob vaši strani vam omogoča, da pridobite potrebno samozavest pri svojem splošnem izgledu in prvem vtisu, ki ga naredite na druge.

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.