Klasična Srajca – Osnovni Kos, V Različnih Stajlingih

Klasična srajca

Težave z denarjem? Včasih je le najti čas tista najtežja stvar. Čas, ki ga že tako nimamo prav na pretek, za nakupovanje. Zato imate enega tistih kosov v katerega ste naravnost zaljubljeni, vas vedno reši iz zagate in ga nosite znova in znova. Morda. Zato smo se danes posvetili samo enemu kosu – gre za klasičen in brezčasen kos, ki bi ga vaša omara morala imeti – to je klasična srajca. Lahko je kakršne koli oblike in barve, taka, ki vam najbolj odgovarja. Tokrat bomo govorili o klasični črni in kako jo stilirati na različne načine!

 

klasicna-srajcafoto

 

Klasična srajca (kot že omenjeno, v kateri koli barvi želite), je osnovni kos, ki se lahko kadar koli vklopi v vsak trend in vedno pride prav, še posebno v formalnih izgledih. Danes smo se odločili, da vam pokažemo, kako vsestranska klasična srajca lahko je. Nošena v različnih kombinacijah. Prav enako lahko naredite tudi s svojim priljubljenim šalom, krilom in obleko – odprite oči in stopite iz vaše cone udobja, takrat se lahko začnejo dogajati prave spremembe v vašem izgledu. Na ta način boste imeli več izgledov, kar vas lahko reši tudi nenehnega nakupovanja in brezglavega nesmiselnega zapravljanja.

Ravno zato, vedno znova poudarjamo, kako pomembno je imeti osnovne kose, ki jih enostavno popestrite z raznimi dodatki. Kupujte stvari, ki jih lahko nosite več let in nikar slepo ne sledite trendom. Iz trendov vzemite le tiste kose, ki se lepo vklopijo ali poudarijo vaš osebni slog oblačenja in čisto nič več. Izbirajte modele v nevtralnih barvah, kot je bež, temno modra, črna in bela.

Preden začnemo, bi rada omenila še to, da jo vedno natančno zlikajte. Zaradi te dodatne minute vašega truda, bo na vam klasična srajca v trenutku izgledala bolj prefinjeno, če tudi je morda že stara. Priporočamo tudi, da svojo srajco izberete od kakega modnega oblikovalca, ki vam je všeč, na ta način ne samo, da vam bo popolnoma ulita (narejena po vaših merah), imela bo tudi občutek edinstvenosti, da nima ravno pol mesta enake srajce kot vi.

klasicna-srajcafoto

Črna se je vedno zelo dobro razumela z leopardjim vzorcem, zato vas spodbujamo, da investirate v torbo, salonarje, pas ali katerega koli dodatka, v tem vzorcu, ki bo razbil rutino in popestril izgled. Tudi skinny jeans, že v osnovi, dobro izgleda skupaj s črno srajco. Luknjast, potrgan jeans je ta trenutek na višku priljubljenosti, zato je to odlična možnost, za punk-šik videz.

 

classic-shirt-2foto

Črna klasična srajca gre brez dvoma odlično skupaj s (svinčnik) krilom ali katerim koli drugim tipom krila. Da lepo zaključite izgled, čez vrzite še jakno in razbijte črnino z rdečimi visokimi petami. Če je vaša klasična srajca bolj široka, jo zatlačite notri in ji dodajte pas v najožjem delu pasu. Razumeli? Klasično srajco lahko podnevi nadgradite z džins jakno (džeki), zvečer pa jo zamenjate z usnjeno i ntako dobite bolj ”edgy look”!

klasicna-srajcafoto

 

Potiski so odlična možnost za posvetlitev črne srajce! Izgled popeljite še malce dlje in izberete pete v eni od barv, ki jo najdemo v tem potisku ali vzorcu. Okoli vratu ovijte še kakšen malce odbit šal, ali jo kombinirajte s kakšnimi zanimivimi hlačami. Morda usnjene (samo izgled, ne pravo usnje), za jesen? Možnosti so neskončne, za katero koli barvo srajce, saj jo lahko nosite tako čez dan kot tudi zvečer.

 

klasična-srajcafoto

 

Klasična srajca je tudi super kos za night out s puncami, če ji dodate veliko opazno ogrlico ali si dovolite vsaj zlate dodatke, ki poskrbijo, da oblačila izgledajo bolj prefinjeno. Če je srajca izjemno dolga, jo lahko nosite čisto samostojno. Dodajte ji visoke barvite pete ali recimo pajkice. V pasu si zavežite pas na čisto svoj način in to je to. Pazite le, da bo izgled še vedno okusen. Navijamo za ta izgled!

 

klasicna-srajcafoto

Če ste še vedno prepričani, da vam kombiniranje pač ne gre najbolje od rok, se kadar koli lahko obrnete na nas. Pri Nina Vidmar Image Consulting, vam pokažemo kako se uspešno lotiti tega (ne)zahtevnega opravila. Spoznali boste, da stiliranje pravzaprav ni tako zahtevna naloga, kot ste morda mislili do sedaj.

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.