Modni Trendi: Gospodje, Tukaj So Kosi Katere Je Vredno Imeti

Modni trendi za jesen/zimo

Čas je za novo, jesensko sezono, kjer se tokrat vse vrti okoli plastenja in vaše kreativnosti. Čeprav bodo moški še vedno nosili majice z dolgimi rokavi, bomber jakne in po videzu ločevali hlače od jaken, novi trendi prinašajo raznolikost tkanin in monokromatske stajlinge. Oblike postanjejo manj stroge, moda pa tokrat krčevito želi povezati nekaompatibilne elemente. In med tem, ko se vreme spreminja na dnevni ravni, je pravi čas za vas gospodje, da se odločite v katere kose boste letos vložili in katere kose boste preskočili kot del trenda, ki vam pač ne ustreza. Nina Vidmar Image Consulting smo tukaj, da vas rešimo iz zagate, zato preberite, kateri modni trendi oz kosi jesenske sezone, lahko uspešno osvežijo vašo garderobo!

fashion-trendsfoto

V prihajajoči sezoni, jesen/zima 2015, bi moški vsekakor morali investirati v šale, umetno krzno, puloverje, jakne in hlače. Seveda ni potrebno, da kupite vse na enkrat, vendar je vaš glavni cilj, da vam je v vaših izgledih vedno toplo in pri doseganju le tega, je zaželjeno, da izgledate dovršeno.

Morda je, na nek način, izmed vseh trendov v tej sozoni najbolj čuden ravno ta, ki teži k naši prvinskosti, kajti umetno krzno je vsekakor ”must have” kos te jeseni. Pri Nina Vidmar Image Consulting vedno predlagamo, da se vsekakor raje odločite za umetno krzno in začnete počasi – počasi odkrivajte kako ga lahko umestite v vašo garderobo. Naslednji veliki trend je uporniški punk, ki nam prinaša drzne, žive barve, majice popisane z raznimi sporočili ali kateri koli drug umetniški pristop v naših izgledih. Med drugim se pojavlja tudi vojaški šik in cvetlični vzorci na majicah ter puloverjih s kapuco. Obutev postaja vedno bolj masivna, teniske pa so v svetlih fluorescentnih barvah, ki razbijajo enostavnost in monokromatičnost izgledov. Razmislite tudi o kakšnih kapri ali zavihanih hlačah, ki bodo lepo poudarile vaše povsem odbite nogavice (in spomnimo, masivne čevlje). Seveda je to tisti ” če si upate” izgled!

Poglejmo še malce na barvno paleto, ki jih moškim narekujejo modni trendi to jesen in zimo. Barve se rastezajo vse od hladnih odtenkov, kot so vijolična in modra, pa vse do toplejših odtenkov, kot recimo barva opeke, karamele in češnjevo rdeče. Vzorci so še kako živi, še posebej v kombinacijah z drugimi vzorci in so nadvse intenzivni / izstopajoči. Seveda tudi pri izboru barv ostanite zvesti sami sebi in izberite le tiste, v katerih se počutite dobro.

Kako lahko zaključimo jesensko modno zgodbo? Tako, da vam podrobneje predstavimo kaj lahko uspešno nosite to jesen in dotične kose obdržite v garderobi še dolgo po tem, ko bo trend že izvenel.

 

Modni trendi: Motoristična jakna

V kolikor najdete popolno za vašo postavo in vaš stil oblačenja, vam obljubimo, da bo imela brezčasen modni vpliv. Balmain je navdih našel v dirkah, zato letošnji jesenski modni trendi vsebujejo motoristične jakne v vseh barvah. Naše priporočilo je, da se odločite za modro, ki jo lahko nosite tudi naslednjo pomlad. Vsekakor pa naj pri odločitvi največjo vlogo igra vaša obstoječa garderoba in vaš osebno slog.

modni-trendifoto

 

Modni trendi: Hoodie ali pulover na zadrgo s kapuco

Ne prav dolgo nazaj, je bil pulover te vrste rezerviran le za športne dogodke, vendar na srečo, ni več tako. Moschino, Versace in Come Des Garconos, predlagajo, da ta tip puloverja nosite tako, da z njim poudarite svoj plašč ali jakno. Za bolj drzne moške, ta kos ne bo izgledal nič manj popolno tudi z  bolj formalnim črnim izgledom.

 

modni-trendifoto

Modni trendi: Olivno zelena barva

Vse te moške kolekcije ne bi bile tako zelo učinkovite, če ne bi bilo tega zmagovitega odtenka. Burberry Prorsum in Bottega Veneta predlagata, da nosite več kot le en odtenek olivno zelene barve. Pri  Nina Vidmar Image Consulting, pa vam predlagamo, da poskušate kombinirati oblačilne kose in dodatke v popolnoma različnih odtenkih zelene.

 

modni-trendifoto

Modni trendi: (Umetno) krzno

Vajeni smo jaken, prešitih s krznom, vendar so to sezono Fendi, Hermes in Topman Design, krzno umestili še na različne druge, manj poznane, pozicije na jaknah. Recimo na žepe, kapuce in robove. Bomber jakne, z umetnim krznom, so zmagovita kombinacija, vsaj kar se nas tiče. So popolne v prehodnem obdobju med jesenjo in zimo!

modni-trendifoto

Nenazadnje, če vam primanjkuje kreativnosti ali morda le želite spretno združiti vašo obstoječo garderobo z novimi modnimi trendi in finančnimi zmožnostmi, lahko kadar koli kontaktirate nas – Nina Vidmar Image Consulting. Pomagali vam bomo do najboljšega videza v prihajajoči sezoni!

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.