Vrnite Se v Igro – To So Glavni Trendi Za Jesen in Zimo!

Trendi za jesen in zimo 2015

Intervalna obdobja dežja in sonca so že tukaj – opominjajo nas, da je poletje že skoraj pri koncu, približujemo pa se tudi novi, nadvse polni sezoni presenečenj! Zato smo se pri Nina Vidmar Image Consulting odločili, da celoten članek posvetimo gorečim jesenskim trendom v vseh pogledih! Voila, vaš celotni vodič – trendi za jesen in zimo 2015

1. Trendi za jesen in zimo – Pop art boginja

Prevladujoča podoba na modnih pistah za jesen/zimo 2015, je nova, svetla, svetleča in moderna. In stvar, ki je sedaj totalno ”IN”, je moderna kutura, pravljice in risanke! Ta težnja povzema Instagram generacije in razkazuje sodobno življenje z drznimi optičnimi potiski, polo ovratniki in kratkimi škornji. To je tudi videz, ki je presunljiv, zanimiv in nekako nepričakovan: barve so zares čudne na resnično odličen način (barva limete gre s sivo in turkizno), potiski so v stilu ”pop art” kulture in vse vodi do ekstremnega mešanja tkanin/materjalov, kot je svetleče lakasto usnje z umetnim krznom, ali pa gumijasti škornji z neoprenom (medtem, pa oblika ostaja enostavna).

 

trendi-jesen-zimafoto

2. Trendi za jesen in zimo – Všečna gotična punca

Gotični trendi ostajajo večno enaki: temen make up, bleda polt, mreža in usnje – tokrat, glavni trendi za jesen in zimo, dodajo subtilen dotik glamurja in malce barve, ki dodajo prefinjenost ter razkrivajo nekatere skrivnosti. Zato je letošnja jesen, popoln trenutek, da razmislite o vlogi v vaših lastnih vampirskih serijah, ali pa se vsaj potrudite malce in poglejte malce na temno stran, nadenite si črne čipkaste škornje in temno šminko (vsaj sliva barve šminko morda?). Dodajte dolgo obleko ali krilo (seveda v temni barvi), kakšen vintage kos iz viktorianskih časov in pripravljeni ste za dark night out!

jesen/zima-2015foto

3. Trendi za jesen in zimo – Živahni ali vivid vintage

Stil živahne vitage punce je kombinacija dvajsetih, tridesetih, šestdesetih in osemdesetih, vendar kombinirana na povsem nepričakovan način. Živahno in drzno skupaj z norimi vzorci kažejo, kaj oblikovalci želijo povedati: s tem, ko se oziramo nazaj, pravzaprav gledamo naprej. Če upoštevamo, da jih je inspirirala preteklost, lahko nosite debele plašče, ekscentrične škornje (ali čevlje) ter nore kombinacije tkanin, recimo tvida, svile in bombaža, obarvane v hipijevske in celo vzorce vzhodnih kultur.

 

jesen-zima-2015foto

 

4. Trendi za jesen in zimo – Preprosto misleče ali simple minded

To jesen, eden izmed trendov, sloni na popolnoma enostavnem načinu; in ta stil stavi na dolgotrajno možnost nošenja in kakovost, kar je popolno za tiste, ki ne želijo pogosto kupovati novih oblačil. Kakor koli, o tem trendu ne razmišljajte kot minimalizem, saj gre za nevsiljiv slog, s kroji za vsakogar, ki povezuje velike puloverje, monkromatske kombinezone, enostavne barve in na splošno udobna oblačila.

 

trendi-za-jesen-in-zimofoto

 

5. Trendi za jesen in zimo – Igranje vlog

Fantje, ki izgledajo kot dekleta in dekleta, ki izgledajo kot fantje – ja, to je doba skrajnega primera mešanja spolov. Zato so oblikovalci, možat slog to jesen, zmehčali na najbolj privlačen način. In ne, tega sloga ne imenujte androgen, raje nosite obleke, kravate, klobuke, mokasine, očala in vzemite v obzir, da je moška gardroba postala zelo privlačna (in malce hipster). Razlog več, da se doma v garderobi, po oblačila odpravite na drugo stran, k vašemu dragemu…

 

trendi-za-jesen-in-zimofoto

 

6. Trendi za jesen in zimo – Poredna princesa

Na prvi pogled, oblačenje kot princesa ali kraljica, je popolna vizija nošenja veliko mogočnega nakita in prefinjenosti. Vendar pod to sladko, mehko površino, je poredno dekle, ki skriva svojo provokativno stran, ki je v vsakem trenutku pripravljena pojaviti se na povšju. Dodajte malce boemskega pridiha in dobili boste prevladujoč princeskin trend te jeseni, ki gre najbolje z mini krilom, dijamantnimi broškami, svetlečo taro, cvetličnimi vzorci, lahkotnimi tkaninami in zasanjanim pogledom. Vsi ti trendi za jesen in zimo so pripravljeni na vas… ste vi na njih?

trendi-za-jesen-in-zimofoto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.