V Vratni Izrez – Dobrodošel Zopet Nazaj! Zanjo in Zanj

V Vratni izrez

Zakaj, karkoli postane moderno, je pravzaprav večna neznanka. Vendar, ko gre za majico z V izrezom, ni nikakršnega dvoma zakaj je nazaj in še bolj je vroča kot kadar koli dosedaj: brez težav jo interpretiramo v sproščen in ravno tako v elegantnejši izgled. Je klasična in na vsakomur izgleda fenomenalno!

Skrivnost, zakaj je V vratni izrez tako zelo zaželjen, je v samem izrezu, ki razkriva precej kože, brez, da bi pokazal preveč. Je verjetno tudi najljubši kos vsem moškim in ženskam, ki so majhne rasti, saj jih naredi vitkejše in tudi višje. V vratni izrez je nazaj pripeljala ravno ‘hipstersko piflarska’ generacija, med tem, pa se je izrez še dodatno poglobil, za razliko od klasičnega V izreza, opazimo pa jih lahko v vseh mogočih barvah. Tokrat, vam pri Nina Vidmar Image Consulting razkrivamo, kako nositi V vratni izrez z velikim stilom!

v-vratni-izrezfoto

 

Prileganje je vsekakor najpomembnejši dejavnik pri vsakem kosu oblačila, zato, kadar kupujete majico z V vratnim izrezom, se prepričajte, da vam je sto odstotno prav. Odločiti se morate tudi, kako ‘globoko’ želite popeljati svoj izgled. Klasičen V vratni izrez naredi dobro nalogo s tem, ko pritegne pozornost k vašemu obrazu, kar naj bi vsa dobra oblačila načeloma tudi naredila. Prilegajoča majica, s poglobljenim V izrezom, je celo boljša! S tem, ko je malce bolj oprijeta na predelu prsi in rok, jo lahko maksimalno izkoristite za razkazovanje časa, ki ste ga preživeli v telovadnici. Moški – če želite nositi globlji V izrez in tako še dodatno razkriti koži, bodite pozorni na stanje in poraščenost vaših prsi. Pazite tudi, da z izrezom ne greste pregloboko, saj zelo globoki V vratni izrezi kažejo le to, da ste šli enostavno predaleč z željo po razkazovanju, kar pa nikoli ni najboljša izbira. Ko gre za oblačenje, več enostavno ni več!

v-vratni-izrezfoto

 

Spomnimo, da je ženski globoki V vratni izrez, le malce bolj izzivalen in samozadosten, zato poleg njega vsakodnevni izgledi zahtevajo bolj skromnen pristop. Vsekakor globok V vratni izrez ni najboljša opcija za v službo in zagotovo bi ga morali prej preizkusiti za večere zunaj. Kakor koli, če vseeno želite v službo z globokim izrezom, pod njim obvezno oblecite nekaj in tako zakrijte, kar v službi ni potrebno kazati. Preveč razgaljen vratni izrez vas lahko hitro označi kot neprofesionalne (da niti ne omenjamo tudi to, kako moteč je lahko). Enako velja za moške, če nosite globok V ovratnik, oblecite kakšen kos oblačila pod njim in smatrajte to kot popolno podlago, ki se lahko zlije z vsemi vašimi izgledi.

v-vratni-izrezfoto

 

V vseh primerih, ko nosite V vratni izrez, se zavedajte, da zahtevajo enostavnost. V vratni izrez ne v resnici ne potrebuje nobenih dodatkov in je najbolje nošen samostojno (ali z zelo tanko verižico z obeskom). V vratni izrez pokaže tudi veliko kože, zato izgled najlažje uravnotežite z dolgimi rokavi, izogibajte se nepotrebnih vzorcev in kupujte majice nevtralnih barv, kot so krem, črna, siva ali bela. Ženske z manjšimi prsmi lažje nosijo V vratni izrez, dobra novica za bolj obdarjne pa je, da lahko izberete majice z bolj ozkim V izrezom, saj se vam bo prilegala precej bolje.

 

v-izrezfoto

Dobra stran majic z V izrezom je tudi to, da je neskončno vsestranska in ko jo oblečete, takoj izgledate urejeni. V tem prehodnem obdobju med poletjem in jesenjo, vas lahko V vratni izrez reši še zadnjih vročih dni s tem, ko pokažete malce kože in še vedno izgledate (ste) dovolj oblečeni. Če imate težave s tem, kako bi tudi sami v svojo garderobo uspešno vpeljali V vratni izrez, imejte v mislih možnost, da se po nasvet obrnete k nam, na Nina Vidmar Image Consulting.

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.