Jesenski Čevlji – Krzno, Barve, Rese in Čipke!

Vdihnite jesenski zrak skupaj z udobnimi puloverji, vočim kakavom in čudovitimi barvami! Pred kratkim smo vam predstavili glavne trende sezone, sedaj pa je čas tudi za obutev. Pravijo, da so čevlji glasnejši od besed, zato vam predstavljamo obutev, ki je vroča to jesen in zimo!

 

cevljifoto

Čipkasti čevlji s peto

Ene od bolj priljubljenih čevljev te jeseni so zagotovo škornji ali sandali z dodatkom čipke. Te čevlje boste najlepše kombinirale s temnim jeansom in usnjenimi hlačami. Če pa jih boste obule skupaj s krilom ali obleko, pa lahko pričakujete tudi nekaj želene ostrine v vašem izgledu.

Naš nasvet: izberite raje čipkaste čevlje v svetlih barvah (bele ali bež), kot pa recimo črne, katere bo imela večina ljudi. Izbrani barvi se bosta dobro ujeli s katerimi koli barvami vašega stajlinga in če ne želite ”edgy” končnega izgleda, sta ti barvi vsekakor pravi za vas.

 

cipkasti-cevlji

foto

čevljifoto

Kosmat par čevljev

Ne, krzna ni le za vzorec, oblikovalci so šli še malce dlje in ustvarili čevlje, ki so popolnoma prekriti s krznom – celo pete! Krzno na čevljih zahtevaj malce manj krzna na samem zgornjem delu obutve in tudi ni potrebno preveč poudarjati, da so krzneni čevlji že sami po sebi dovolj impozantni, zato je seveda outfit bolj umirjen…

Naš nasvet: poleg tega, da (vedno!) zagovarjamo le umetno krzno, vam svetujemo, da čevlje, ki so popolnoma odeti v krzno prepustite drznim postavljalcem trendov, vi pa izberete kakšen par z manj krzna, ki bodo lep dodatek k vašemu prepoznavnemu stilu.

cevljifoto

cevljifoto

Žive barve

Asimetrija in mavrične barve – čevlji, oblikovani na ta način, so precej drugačni in dajo tisti drzni pridih vašemu izgledu, brez pretiranega truda. Kombinirajte jih z drznim pončom in fedora klobukom ter ohranite ostali izgled v bolj umirjenih vodah.

Naš nasvet: iščite barve, ki bodo lepo dopolnile in poudarile vašo obstoječo garderobo, ali pa morda izberite celo barvo, ki se bo nan nenavaden način ujemala z vašo torbo. Barva, pa naj le bo drzna!

 

barviti-cevlji

foto

cevljifoto

Rese na čevljih

Rese na majicah, oblekah, torbah, jeansu in sedaj tudi na čevljih! Če jih imate radi (kot jih imamo mi), si zapomnite, da čevlje z resami, najbolje interpretiramo v boemičnemu stilu, hipijevsem izgledu, razgaljenimi rameni in jeansom!

Naš nasvet: poskusite ravne kavbojske, v kamelji barvi čevlje, z resami – izgledajo retro in so popolne za nošenje od jutra pa vse do večera.

resast-cevljifoto

cevljifoto

Še vedno ne veste katera obutev je primerna za vas? Nabavite si čevlje, ki imajo enega ali več omenjenih jesensko/zimskih trendov. Lahko pa se tudi obrnete na nas in z veseljem vam pomagamo izbrati popoln par za vas!

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.