Moške Jakne in Plašči – Jesensko- Zimska Nadgradnja

Že siti mrazu, čeprav se zares sploh še ni začelo? Morda res ne morete narediti prav nič pri tem kako hladno in vetrovno je zunaj, vsekakor pa lahko vplivate na to, kako vroč bo vaš videz. Govorimo o moških jaknah in plaščih – izjemen kos, ki vas zagotovo lahko loči od množice! Tudi zato smo izbrali odlične primere kvalitetnih in zanimivih kosov, ki jih lahko enostavno in učinkoviti kombinirate! Nina Vidmar Image Consulting vam čisto zares krije hrbet z 4 čudovitimi izbori samo za vas!

moske-jaknefoto

Moške jakne

Za začetek, ko izbirate idealen plašč, ne pozabite, da mora imeti popolno širino ramen – torej, če vam je plašč v ramenih prav, je popon. Ko govorimo o trendih, daljši plašči so trenutno precej aktualni, vendar pa resnično niso najboljša ideja, če ste manjše rasti. V tem primeru poskusite z dolžino do sredine stegen. Vsekakor priporočamo, da je plašč narejen iz naravnih tkanin, kot je volna, bombaž in druge tople preje, pa je tudi zaželen kakršen koli impozanten dodatek. Ko govorimo o zadrgah in gumbih, je vse odvisno od tega, kaj vam je bližje oz bolj po godu – zadrge so odlične glede njihove uporabnosti, gumbi pa izgledajo bolje. Torej, kakor vam je ljubše. Udobje ali izgled? Še malce se ustavimo pri barvi – nam je ljubše vse razen črne, zato morda navy, temno zelena, kamelja ali morda bolj pop up barva?

 

Moške jakne in plašči – Klasičen plašč

Je praktičen, izgleda naravnost čudovito in je lahko neverjetno raznolik – kaj več sploh še potrebujete? Ne iščite preveč za ”kako jih nositi” navodili – če izgleda dobro na vas, vas lahko ovira le vaša domišljija, nosite ga skupaj s čimer koli vam pač pade na pamet!

moske-jaknefoto

moski-plascfoto

Moške jakne in plašči – Duffle plašč

Zakaj nam je všeč? Ker je lahko sproščen zelenkast duffle plašč, ki gre fantastično z neurejeno brado, še vedno dovolj eleganten, da lahko naročite le določeno znamko viskija in vas nihče ne gleda postrani. In za to, lahko krivite celotno hipster/lambersexual vplive, ki ga tako močno promovirajo, pa vendar nas to niti najmanj ne moti! Je popoln kos za prehodno obdobje med jesenjo in zimo, doda pa tudi uspešen končni rezultat vsakemu izgledu, ki se ga lotite.

 

moske-jaknefoto

Moške jakne in plašči – Parka jakna

Nekaj kar nikoli ni prav zares šlo ven iz mode je parka, dandanes pa jih oblikovalci po vsem svetu kombinirajo z oblekami in kravatami. Poulična moda, nam jasno kaže, da sta športen in eleganten videz združena in v popolni harmoniji. Kaže tudi, kako dobro in udobno se moški vseh let (in profesij) počutijo v njej.

 

moska-jaknafoto
parkafoto

Moške jakne in plašči – Plašč z dodatki umetnega krza

Popolnoma krzneni plašči ali plašči s krznenimi dodatki (umetno seveda!), so resnično lahko tista prava stvar, ko vreme postane čisto zares zimsko. In če vam uspe najti še pravega zase, ga celo lahko prenesete še na kasnejšo generacijo. Je popolnoma praktičen, poleg tega, pa ga lahko brez konca in kraja kombinirate z vsemi možnimi hlačami, ki jih vaša omara premore, pa tudi z jeansom, seveda. Kar zadeva barve, zopet glasujemo za zemeljske tone, hkrati, pa vas spodbujamo k raziskovanju kar vam najbolj ustreza.

 

moški-plaščifoto

moski-plascifoto

Želite še več? Preberite še naš članek na temo Jesenskih modnih trendov za moške, ali pa nas direktno kontaktirajte za več osebnih nasvetov!

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.