Pletenine – Več Kot Večni Trend

Udobje in eleganca – si niste nikoli mislili, da sta ti dve besedi lahko v istem stavku, pa vendar sta pravi opis nečesa: pletenin! Pletenine so super kosi, saj so eno redkih oblačil, v katerih lahko izgledate elegantno, hkrati, pa vam je tudi toplo in udobno. Pletenine lahko oblečete povrh česar koli in še vedno izgledate preprosto prefinjeno. Potrebujete še več razlogov, da se le opogumite in oblečete kaj pletenega? Nina Vidmar Image Consulting, vam razkrivamo le nekaj najboljših načinov nošenja pletenin – kajti pletenine, niso le pulverji!

 

pleteninefoto

Pletenine

Prva, precej očitna izbira so pletenine, ki poznajo ime puloverji – neverjetno vsestranski in vsekakor jih je vredno dodati v svoj izgled. Lahko so del vaše poslovne oprave in odlična alternativa strogi srajci. Da spomnimo – pletenine ne rabijo biti debele in okorne – izognite se vsem težkim in preveč debelim volnenim puloverjem (razen, če za vedno odhajate na Aljasko). Če želite izbrati pravo pletenino za v službo, razmišljajte o lahkih in taknih, ki jih je lahko nositi recimo tudi pod blazerjem.

pletena-jopafoto

pleteninefoto

Investicija v pleten pulver z visokim ovratnikom vsekakor ne bo odveč – primeren je za prav vsa leta in največkrat prav vsi izgledamo fantastično v njem. Predlog za vseskeptike: morda je dobra pot, da se dodobra spoznate in navadite pletene puloverje na ta način, da si nabavite moški pulover, ki je seveda poleg tega še večji za vsaj 2-3 številke. Nosite ga doma, kot ”komot” oblačilo, saj bolj udobno kot to pač ne gre! Zraven dodajte še pletene tople nogavice (in veliko šalico kakava). Prepričana sem, da boste zelo hitro vzljubili vse kar je pletenega! Nevtralne barve kot so siva, rjava, bež in črna so precej očitne barve, mi pa vas spodbujamo k poigravanju  tudi z ostalimi barvami. Oranžno. Zeleno. Vijolično. Kakor koli, bodite sproščeni pri izbiri in vnesite nekaj življenja v vaš pulover z ovatnikom.

 

pleten-pulifoto

pleteninefoto

fotpleten-puloverfoto

Kakor že vsi dobro veste, pri Nina Vidmar Image Consulting nedvomno bolj obožujemo osebni slog kot modo in trende, zato tudi pleteno obleko obravnavamo kot letošnji osnovni kos ženske garderobe. Če ste jo že kdaj oblekle, potem veste, da pletena obleka omogoča toploto, urejen izgled in popolno udobje! Da ne omenjam, kako odličen izbor je lahko za outfit po službi, ki pa seveda ne izgleda uradno. Torej, če po kakršnem koli slučaju naletite na pravo pleteno obleko zase, jo zgrabite in obdržite za vedno!

 

pletena-oblekafoto

pleteninafoto

 

Če vas še vedno skrbi, da boste v pleteni obleki videti kot bi bili oviti v deko, poskusite s pleteno tuniko. Najbolje izgledajo v kombinaciji z legicami, oprijetimi hlačami, seveda pa so poleg nepogrešljive tudi usnjene hlače. Izgled pa zaključite še z lahkotno jakno in gležnarji.

 

pleten-puloverfoto

pleteninefoto

In ko že govorimo o stilu, kaj pa nikoli pozabljena pletena jopa? Pred kratkim smo govorili o tem, da je jopa neverjetno vsestranska, brez da posebej poudarjamo, kako je ni potrebno vleči čez glavo (zato skuštrana pričeska in razmazan make up nista nevarnost). Izgledu dodate le še svojo najljubšo torbo in pripravljena si za odhod. Kamor koli.

pleteninefoto

Še vedno zaskrbljeni glede svojega videza? kontaktirajte nas in prepustite nam, da izberemo najboljše kose pletenin za vas in v vaš izgled vnesemo nekaj elegance.

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.