Poslovne Zabave – Ideje Outfitov Prazničnih Zabav

Tudi ti, kot večina ljudi meniš, da je v mrzlih zimskih dneh skoraj nemogoče izgledati privlačno, z vsem tem kupom oblačil na sebi? Sploh, če želiš ali celo moraš, izgledati urejeno in povrh vsega še privlačno za vse poslovne zabave, ki sledijo? Še posebno sedaj, ko prihaja čas novoletnih poslovnih kosil in uglajenih večernih zabav – zato, kako v zimi izgledati privlačno, z več plastmi oblačil na sebi, poleg tega pa še izbrati prave dodatke? Pri Nina Vidmar Image Consulting vztrajamo, da je tudi pozimi nadvse lahko ustvariti privlačen in zanimiv look za vse priložnosti. Še več! Celo mnenja smo, da imaš popolnoma vse možnosti izgledati naravnost fenomenalno, četudi je zunaj minus in vsaj pol metra snega. Vklopi domišljijo, zadaj si, da boš izbrala kose, ki jih do sedaj še nikoli nisi oblekla in ti kosi naj so vsaj malo glamurozni. Za pomoč, smo ti pripravili 4 ideje stajliš outfitov, ki so vse prej kot vsakdanji in dolgočasni. Z njimi boš v središču pozornosti na kateri koli zabavi ali poslovni novoletni večerji. Kajti zima niso le pleteni puloverji in škornji do kolen! Čas je, da splezaš iz svoje cone udobja – saj ti le ta, do sedaj ni ravno koristila, kajne?

 

poslovne-zabavefoto

Poslovne Zabave in Večerni Outfiti

 

Obleci – kratko!

Točno tako – kratka krila, obleke in celo kratke hlače! Ja kratke hlače… Zakaj pa ne? Morda za marsikatero ne ravno primerno oblačilo za poslovne zabave, vendar za vse druge pa. Hlačne nogavice in legice, ti bodo tokrat prišle zelo prav ter pokrila noge – zato te ne bo zeblo. Če ti je tovrstno oblačenje bolj všeč od dolgih kril in oblek, boš v kratkih oblačilih  letos izgledala zelo trendy. Pomembno je, da si v prvi vrsti stilsko dovršena in šele nato seksi, tega nikoli ne pozabi. Zato bo bolj zadržan (vendar ne dolgočasen) zgornji del povsem na mestu, če si izbrala kratek spodnji del. Ko govorimo o zadržanem, s tem nikakor ne mislimo na dolgočasen, temveč  na top, ki pokrije malce več kože. Seveda ne pozabi na dobre čevlje s peto, ki zaokrožijo celotni izgled. Absolutno odpade kakršna koli obutev brez pet. Nobenega od teh izgledov ne moreš izpeljati tako dobro, kot s petami. Pri stilu morda izberi šestdeseta in sedemdeseta, ki so totalno in ta trenutek, ne skopari pri črtalu za oči in opaznem nakitu. Če si slučajno pozabila … december je!

 

novoletni-izgledfoto

novoletni-outfitfoto

zimske-zabavefoto

obleka-z-blescicamifoto

 

kratke-hlace- z blescicamifoto

Obleci – bleščice!

Zimske zabave (tudi poslovne zabave) so popolne že zaradi tega, ker lahko nosiš bleščice kolikor ti jih srce poželi in pri tem ne izgledaš ceneno. Vsaj želiš si, da ne bi, zato je vsekakor pomembna zmernost, prava pozicija bleščic in tudi same bleščice. Zato je popolno ravnovesje vseh elementov nekaj kar nikar ne zanemari. Izgled lahko enostavno uravnotežiš ali umiriš z enobarvnimi kosi oblačil, dodatki in bolj enostavno obutvijo. Tvoj make up, naj gre bolj v smeri zadimljenih oči, nevidnega senčenja in nude šminke, (zopet, nič kričečega). Letos preferiramo bleščice čisto povsod – na majicah, blazerjih, hlačah, krilih, in celo pajkicah. Tvoj izgled naj bo videti kot, da si na hitro vrgla nekaj nase, čeprav si ga v resnici dodobra načrtovala že vnaprej.

 

poslovna-zabavafoto

poslovna-zabavafoto

poslovne-zabavefoto

poslovna-zabavafoto

krilo-z-blescicamifoto

Obleci – kombinezon

Kombinezon je dobesedno najlažji način kako boš izgledala neverjetno ”posh” dobesedno v le nekaj sekundah – samo oblečeš ga! Izgledala boš visoka, vitka, glamurozna, zapeljiva, seksi, prefinjena, …. in še lahko nadaljujemo! Seveda kombinezonu dodaš visoke pete in obljubim ti, da boš zagotovo najbolje oblečena na kateri koli zabavi! Kombinezon je tudi ena boljših izbir za prav vse poslovne zabave. Ne glede na to, katerega izbereš – bolj enostavnega ali z detajli, končni look je neizbežno popoln. Pri enostavnih se prosim izživljaj z dodatki, vendar vseeno pazi, da je še vedno okusno. Spodbuda velja za barve in vzorce!

poslovne-zabavefoto

kombinezonfoto

kombinezonfoto

kombinezonfoto

Obleci – dolgo

”Stil črkovan nazaj je maksi” Morda le rahlo pretiravanje, pa vendar je dokaz, da ni vse v razkazovanju in razgaljenosti. Ti je všeč glamur? Potem je maksi prava izbira! Pri tem pa tvoja teža, leta in višina niso važne. Si precej zakrita, toplo ti je, poleg tega tudi udobno -izgled pa prefinjen. Maksi obleka ali krilo ti pričarajo tisti pravljični pridih, ki je majbolj idealen za ”posh” zabavo, kjer enostavno moraš izgledati najbolje kar lahko. Dodaj še zlate dodatke in velik statement nakit za zaključek svojega stajlinga na najvišji ravni.

 

maksi-oblekafoto

maksi-oblekafoto

dolga-oblekafoto

maksi-outfitfoto

maksi-oblekafoto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.