Ekskluzivno Božično Darilo – Obdarujte s Slogom!

  Božično Darilo, Ki Omogoča Nov Začetek

Praznični čas je tukaj in nikoli ni prehitro (ali prepozno), da začnete premišljevati o posebnem darilu za vaše bližnje. Prazniki so popolna priložnost, da ljubljeni osebi izkažete ljubezen in hvaležnost, za vse, kar je naredila za vas.

Vendar je tudi vam verjetno dobro znano, da je izbiranje pravega darila za najbližje, tudi najtežja naloga! Zato smo pri Nina Vidmar Image Consulting podrobneje predstavili naših 6 darilnih bonov – morda kateri izmed njih predstavlja popolno božično darilo za vašega partnerja, prijatelje, družino ter sodelavce, ki potrebujejo nov začetek ali le osvežitev svojega izgleda.

 

nina-vidamr-image-consultingfoto

Za začetek, svetovanje glede osebnega izgleda vključuje osebo, ki profesionalno dela na tem področju in bo zlahka prepoznala določene stvari, ki jih subjektivni opazovalci (kot recimo prijatelji in partner) zelo težko ali sploh ne prepoznajo. Na ta način lahko poudarimo pozitivne lastnosti in na splošno izboljšamo izgled osebe, ki vam je blizu. Vredno je omeniti tudi, da pri Nina Vidmar Image Consulting vemo, kateri tip oblačil, se najbolje ujame z avtoriteto in dostopnostjo določene osebe. Seveda se dotaknemo tudi druga področja celostnega videza, kot sta pričeska in način ličenja. In skrivnost našega uspeha je v tem, da vedno znova uspešno prepozamo in izberemo najboljša oblačila, ki pristajajo vsakomur ne glede na okoliščine.

V kolikor niste prepričani, kaj izbrati, dovolite, da vam predstavimo vseh šest darilnih bonov: stilsko svetovanje, pregled in organizacija garderobe, osebno nakupovanje, poslovna garderoba, stajling za posebne priložnosti in popolna stilska preobrazba. Na ta način boste brez težav prepoznali pravo darilo za najdražje. Popolnoma vse naše storitve so primerne tako za ženke kot tudi za moške!

#1 božično darilo: Stilsko svetovanje

Stilsko svetovanje omogoča celovito analizo glede trenutnega stila in vse o izgledu, ki ga želimo doseči. Vključuje tudi posvet glede pričeske, področje ličenja, barvno analizo, svetovanje glede tkanin, vzorcev in tekstur. Svetovanje temelji na slikovnih primerih in vključuje popolno osebno dokumentacijo, feeback in zapiske. To božično darilo je posebno primerno za poslovne ljudi, ki imajo natrpane delovnike, ljudi z več vlogami v življenju (kot recimo mama, ki je hkrati tudi poslovna ženska). Primerno pa je tudi za ljudi, ki potrebujejo pomoč pri odločanju kateri stil želijo osvojiti ali se ne znajdejo najbolje na tem področju.

stilsko-svetovanjefoto

#2 božično darilo: pregled in organizacija gardrobe

S pregledom in organizacijo garderobe, bo vaša ljubljena oseba deležna osebnega pregleda in analize celotne garderobe ter dodatkov v udobju svojega doma. In verjemite nam, da je čiščenje omare, lahko za marsikoga precej stresno. Vendar z našo pomočjo sam proces na nek način večini predstavlja doočeno mero olajšanja. To je popolno darilo za nekoga, ki meni, da ob povsem polni omari nima nič za obleči, se slabo počuti v oblačilih, ki jih nosi in na splošno za vse tiste, ki želijo spoznati nove stajlinge iz svojih obstoječih oblačil.

 

darilni-bonifoto

#3 božično darilo: Osebno nakupovanje

Osebno nakupovanje je ključen tretji korak pri odkrivanju osebnega stila. Osebo naučimo, kako sploh izbirati, pravilno nakupovati oblačila in ustvarjati kombinacije, ki jim najbolje pristajajo, poudarjajo njihove najboljše lastnosti ter jim ustrezajo v poslovnem smislu. Nasprotno od zmotnega prepričanja – stranke učimo, da dejansko ne potrebujejo gore denarja, da bi imele vsestransko in skladno garderobo, ki jih predstavlja užitek pri ustvarjanju kombinacij. Bistvo vsega je v tem, da se v prvi vrsti ustvari skladno osnovno garderobo, na podlagi katere lahko uspešno sestavljamo vse nadaljnje izglede. Darilno bon  osebno nakupovanje, je popoln za vse, ki nakupujejo inpulzivno, zmedeno, nenačrtovano in brez vizije. Za vse, ki na splošno radi nakupujejo ali po drugi strani, tega nikakor ne marajo.

 

osebno-nakupovanjefoto

#4 božično darilo: Poslovni izgled (sestavljanje poslovne garderobe)

Sestavljanje poslovne garderobe je eno najboljših daril, kajti pri Nina Vidmar Image Consulting, smo specializirani ravno na področju poslovnega izgleda. Določamo celoten poslovni izgled in osebo oblečemo primerno za poklic svojih sanj. To božično darilo je popolno za vsakogar, ki gradi kariero in je v iskanju svojega prepoznavnega sloga ali za uveljavljene poslovne ljudi, ki se želijo predstaviti v še boljši luči.

 

božično-darilofoto

#5 božično darilo: Stajling za priložnosti

Darilni bon Stajling za priložnosti, prav vsem omogoča, da ob posebnih priložnostih zasijejo v vsej svoji moči. In ker gre največkrat za priložnosti, ki jih po vsej verjetnosti doživijo enkrat v življenju, si zato želijo izgledati najbolje kar lahko ter pustijo dober vtis. Primerno darilo za vse vrste priložnosti, kot so poroke, obletnice, zabave, srečanja, dogodki, pa vse do poslovnih srečanj, pomembnih sestankov in službenih poti. Odlično darilo za nekoga, ki ne ve kaj obleči za posebne priložnosti ali morda potrebuje le malce prilagoditve in glamurja za nepozaben dan.

bozicno-darilofoto

#6 božično darilo: popolna stilska preobrazba

In nenazadnje, popolna stilska preobrazba resnično spreminja življenja! Celoten proces temelji na ustvarjanju novih navad, ki pozitivno vplivajo na vsa področja njihovega življenja. Popolna stilska preobrazba združuje vsa tri glavna področja Image Consultinga (stilsko svetovanje, pregled in organizacijo garderobe ter osebno nakupovanje). Ta storitev vaši dragi osebi omogoča, da se lahko soočimo s težavo od samega začetka in oblikujemo popolnoma nov izpopolnjen izgled. Kot vse storitve, tudi ta temelji na učenju in ustvarjanju novih, pravih navad na področju izbora oblačil, sestavljanja izgledov, kombinacij in uspešnega nakupovanja. Primerno za vse, ki si želijo popolnoma nov in svež začetek, ki se ne počutijo srečne s svojim trenutnim izgledom. Popolna stilska preobrazba lahko na vašo željo vključuje tudi učenje na področju ličenja in sprememba pričeske. Torej , kako daleč greste s spremembami (katere storitve vse dodatno vključite), izbirate sami.

popolno-darilofoto

Zagotovo poznate koga, ki nenehno skrbi za vse okoli sebe le nase ne in vse, razen sebe, postavlja na prvo mesto. Zato naj bo tokrat čas le za njih – vaši pomembni osebi podarite nekaj res posebnega! In ravno to je bistvo naših darilnih bonov – podariti nekomu čas, da se posveti sebi, da so lahko vse najboljše kar zmorejo. Letos za praznike lahko nekomu življenje obrnete na bolje že s tem, da je poudarek na njihovemu izgledu, ki bo odseval lepo osebnost, kar je lahko najboljše darilo za marsikoga!

Za vse dodatne informacije, si lahko podrobnosti o vseh storitvah preberete na zgornjih povezavah posameznih storitev, na  NVIC strani ali nas kontaktirate preko e-maila: info@ninavidmar.com.

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.