Njegov Outfit Za Najdaljšo Noč v Letu

Outfit vsakega večera!

Kaj nositi za božični večer in najdaljšo noč v letu je zagotovo eno največjih stilskih vprašanj v celem letu celo za moške. Verjemite, da je izbor za vaš outfit pod še večjim pritiskom, saj imate veliko možnost, da bodo zaradi zdolgočasenih modnih navad, vsi na zabavi nosili natanko enaka oblačila kot vi. Je to res tisto kar želite? Verjetno ne… In z majhno pomočjo socialnih omrežij (označevanje, objavljanje in deljenje), obstaja velika možnost, da bo vaša modna odločitev na očeh veliki množici ljudi, zato – do it right! Če smo sedaj vzbudili skrb, kako boste vse skupaj uspešno izpeljali, nam pustite, da vam pomagamo še z nekaj zanimivimi predlogi, kaj obleči za božični večer in novoletne zabave!

 

party-outfitfoto

 

Preden začnemo, vedite, da je vaš outfit na nek način odvisen tudi od tega, kje boste praznovali večer. Če greste ven, recimo v restavracijo, lokal, klub ali na bolj formalen dogodek, naj bo vaš izgled korak pred drugimi (zato so jeans in teniske popolnoma izven konteksta). Tudi, če boste novo leto praznovali doma ali ste morda povabljeni na zasebno zabavo pri znancih doma, vseeno obdržite lepe navade. Morda le ni potrebno, da nosite kravato, vendar malce bolj prefinjene hlače in eleganten par obutve, so vedno dobra izbira. In nenazadnje, če boste praznovanje preživeli na prostem, nikar ne zapravljajte preveč svojega časa za to kaj bi oblekli, saj bo plašč vaš outfit tisti večer, zato investirajte v kakšen poseben kos. Morda najdete popoln primerek zase tukaj.

 

1) Brezrokavnik (pulover)

V svetlih ali modrih hlačah, kvalitetni srajci in mehkem (pulover) brezrokavniku, boste videti urejeno in obenem sproščeno. Kar zadeva obutve, izberite jih v rjavih ali kaki odtenkih – to vam bo pričaral priljubljen klasičen in moderen izgled. Kravata, (ki je seveda zataknjena pod brezrokavnik) je lahko poljubna, v kolikor je to vaš zaželjeni look. Tokrat predlagamo rdečo ali zeleno, da ujamete razposajen praznični duh.

 

party-outfitfoto

new-year's-party-2foto

new-year's-party-1foto

 

2) Monokromatski izgled

Nekaj je zagotovo – opaženi boste! Ta izgled je rezerviran za bolj formalne dogodke, ki zahtevajo vašo popolno modno pozornost in uskladitev barve vaše srajce, kravate, suknjiča in hlač, vas bo nedvomno uspešno ločilo od preostale množice. Tudi mi smo letos veliki navdušenci svetlih barv, kot sta bež in svetlo modra (baby blue). Vendar, če to nista vaši barvni področji ostanite v svoji coni udobja in izberite celotno črno opravo. Še obutev – monokromatsk outfit dopušča poigravanje z barvami obutve, zato se lahko sprostite in obujete tisti zeleni par elegantnih čevljev, za katere ste mislili, da jih nikoli ne boste.

 

party-lookfoto

monochrome-party-lookfoto

monochrome-party-lookfoto

new-year's-party-4foto

 

3) Jakna iz tvida

Za tvid je vedno veljalo mnenje, da je rezerviran za bolj sproščene, športne izglede. Vendar je danes zopet nazaj v velikem stilu s svojim ”old-school” šarmom v nenavadnih barvah. Super se kombinira z jeansom in navadnimi hlačami, tudi bolj elegantne so prava paša za oči. Kadar izbirate čevlje, predlagamo poseben dizajn, recimo narejene po meri, oziroma par z vidnimi šivi. Morda razmislite tudi o monk čevljih v barvah, ki se bodo dobro ujemale z barvo vaše tvid jakne. Dobra izbira pri tem stajlingu je tudi metuljček, ki lahko vaš outfit hitro spreobrne v nekak fantovski/ ”boyish” pa vendar prefinjen videz.

 

party-lookfoto

tweed-jacketfoto

men-7foto

party-lookfoto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.