Barvaj, Reži, Kodraj – Pričeska Za Najdaljšo Noč v Letu!

Izbrati pravo pričesko za novoletno zabavo je za odtenek večji projekt kot za druge zabave v letu (tudi, če ostanete doma). Kajti posebna pričeska bo resnično tisti pravi dodatek, pika na i, vsakemu izgledu (ideje outfitov ZANJO in ZANJ). To je eden tistih večerov, ki vam omogoča vse najbolj nore in glamurozne pričeske. Seveda se vsi želimo predstaviti v novi, sveži luči zato pravzaprav ni nobenega pravila za popolno pričesko. Seveda je končna pričeska, ki jo boš nosila, odvisna od tvojega okusa, dolžine las, lastnosti tvojih las, itd. V upanju, da vam pri Nina Vidmar Image Consulting lahko pomagamo z idejami in predlogi, smo se tudi tokrat osredotočili predvsem na slike… Torej, tako imaš nekaj, kar lahko pokažeš, ko greš k svojemu frizerju!

hairstyles-1foto

 Posebna pričeska za praznične dni!

Kodri

Kodrajne las je vedno pravi hit. Če imate kratke lase, si privoščite divje in močne kodre, ki bodo prebudili vašo strast! Na drugi strani, dolgolaske, preizkusite velike, mehke, glamurozne kodre, ki nežno oblikujejo vaš obraz (podobno kot zvezde iz 60ih). Če morda želite nekaj povsem novega, prdlagamo, da spoznate male spiralne kodre, ki bodo dramatično spremenili tvoj izgled. Seveda, h končnemu izgledu, vedno dodajte nekaj bleščič, potem dodajte še več bleščic in na koncu še več, saj je konec koncev le novo leto – in to je tudi edini izgovor, ki ga boste potrebovale)!

 

hairstyles-3foto

hairstyles-5foto

Ravni lasje

Popolnoma ravna in sijoča pričeska je lahko tudi nadvse seksi. Letos, tudi mi naravnost obožujemo dramatične dodatke za lase, s katerimi se boste počutile kot kraljica večera. Lahko nosite tudi najboljše iz obeh področij in imate skodrane in sijoče lase. Kako to izgleda? Če imate recimo dolge lase, jih skodrate do polovice dolžine, zgornji del zgladite in pričesko spnete v visoki čop.

hairstyle-2foto

 

Spreminjajoča pričeska

Ravno pri večjih življenjskih odločitvah? Je vaša pričeska enaka že zelo, zelooooo dolgo? Stran z njo. Spremenite jo. Razmislite o razlogih, zakaj želite spremeniti pričesko in se prepričajte, da boste z njo zadovoljni tudi, ko bo vseh zabav konec. In tudi če niste, naj vas potolažimo – so samo lasje, prej ali slje bodo tudi vaši zrasli nazaj. Tudi vaši!

hairstyle-3foto

Spenjanje & Kitke

Razno spenjanje in kitke so zagotovo najbolj priljubljena raznična pričeska na svetu. Morda ravno zato, ker izgledajo fenomenalno na prav vsaki dami. Kadar govorimo o kitkah, vam te vsakokrat pričarajo bolj romantičen in ženstven izgled, zato pazljivo pri izbiri oblačil, da bo na koncu vse skupaj izgledalo dobro. Priljubljene in uporabne so tudi zato, ker jih lahko vpletemo v zelo veliko različne stile pričesk.

hairstyles-4foto

hairstyle-4foto

 

Potrebuješ še več idej? Pobrskaj nižje med slikami in zagotovo lahko tudi ti najdeš pričesko zase. In če te med vsemi slikami nobena posebno ne navduši ali ne najdeš kar iščeš, nas lahko kontaktiraš in z veseljem ti pomagamo!

hairstyles foto

hairstyle-5foto

hairstyle-6foto

hairstyle-8foto

hairstyles-2foto

hairstyle-9foto

hairstyle-10foto

hairstyle-11foto

hairstyle-13foto

hairstyle-14foto

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.