Pokažite Svojo Kreativnost – Zimska Dekoracija Doma

zimska-dekoracija-domafoto

 Zimska dekoracija doma

 

Osebni stil se ne izraža samo v načinu oblačenja.Temveč tudi v tem, kako urejate in okrašujete svoj dom. In za vse tiste, ki nas že nekaj časa sprašujete po objavah tudi na temo dekoracije doma – dočakali ste jo! Kakor koli, za sam začetek smo želeli predloge čim boj poenostaviti. DIY (ali naredite sami) projekti, nas vsakokrat tako zelo prevzamejo, vendar pa sami morda nikoli ne veste, kako jih narediti ali morda le kdaj najti čas za ustvarjanje? Morda zahtevajo preveč vašega časa in napora? Zato smo tokrat za vse tiste, ki morda malce dvomite o svojih spretnostih, izbrali nekaj resnično enostavnih, pa vendar stajliš DIY, da malce predramimo vašo kreativnost. In za tiste, ki nimate časa – počasi, kajti ti predlogi vam vsekakor ne bodo vzeli več kot 15 minut! Uživajte in zabavajte se to zimo! Zimska dekoracija doma naj se prične…

Svečnik in kavna zrna

Če ste se v novem letu odločili za določene spremembe, potem je sedaj pravi čas za začetek. Kdaj ste si na zadnje vzeli čas samo zase? Zima je idealna za uživanje ob prijetni glasbi, obilni skodelici aromatičnega čaja in soju sveč, ki pričara čudovito vzdušje. In za še boljši čas zase, napolnite male svečnike s kavnimi zrni, jih v trenutku spremenite v prefinjene svečnike in uživajte v mamljivem vonju.

diyfoto

Usnjena držala polic

Si kar upamo trditi, da med prazniki niste izgubili nič odvečne teže, zato je čas, da poprimete za delo! Usnjena držala za police so naravnost čudovita in idealna pogruntavščina, kako lahko po novem in na nenavaden način, obesite svoje police. Te police so precej elegantne, kar malce edgy in minimalistične. Priprava in montaža teh usnjenih držal pa je tudi hitra kot 1,2,3! Vse kar potrebujete so police, trakovi usnja ali stari usnjeni pasovi (v tem primeru pridobitev nekja kilogramov pride celo prav) in vijake. Še bolj zanimivo lahko izgleda, če kombinirate različne pase med seboj, po širini, teksturi in barvi.

zimska-dekoracija-domafoto

Luč v kozarcu

Božič je res da že za nami, vendar pa vsekakor lahko obdržite veselo in skrivnostno vzdušje po hiši tudi čez celo leto. Kako? Le en prazen kozarec in komplet majhnih lučk je potrebno za to stvaritev. Lučke enostavno zložite v kozarec, jih malce potlačite, da ne gledajo izven kozarca in pustite, da vam vaša stvaritev, na povsem drugačen način, osvetli prostor. Ja, tako zelo enostavno je in tako lahko nastavite tudi osvetljitev čisto po vašem razpoloženju!

diyfoto

diy-1foto

 

Knjižne police s fotografijami v ozadju

Za trenutek lahko celo prenehate z iskanjem najlepših okvirjev za vaše slike in namesto tega, uporabite knjižne police za kreativno razstavo vaših dragocenih trenutkov. Če imate kakšne resnično lepe božične kartice lahko uporabite tudi njih namesto slik. Ali pa enostavno natisnite nekaj vam najlepših slik, verze ali reke in jih namestite v ozadje polic. Lahko jih razvrstite v vrstnem redu, da pripovedujejo zgodbo ali pa bodite spontani, naj so pozicionirane popolnoma naključno. Genialno, kajne?

 

zimska-dekoracija-domafoto

 

Vaze napolnjene s soljo

Tako enostavno kot je tudi slišati! Vaza napolnjena s soljo in nekaj suhih vej. Uporabite sol po vaši izbiri, lahko je drobno mleta ali kristalna ali pa celo sol za kopanje, zakaj pa ne? Enako lahko naredite z raznimi kozarci, jih morda celo pobarvate z barvami, ki se ujemajo z vašo sobo. Kaj naj rečemo, zimska dekoracija doma na prefinjen način!

 

diyfoto

So vam všeč naše ideje? Ne pozabite deliti objavo, všečkajte nas, sledite nam na FB in Pinterestu!

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.