Trend Pričesk 2016 – Neurejene & Seksi

trend-priceskfoto

Trend pričesk 2016

Leto 2016 je leto drznih pričesk in neurejenih, skuštranih stilov! Pa čeprav se zdi, da se trend pričesk ni kaj dosti spremenili in je nekaj frizur ostalo še iz prejšnjega leta (kot recimo že stari bob), vendar nekaj spremeb pa le je na področju samega stila. Tukaj je naši najljubši izbor….

Nazaj počesani oz polizani lasje

Lasje, ki izgledajo kot da ste ravno iz vode (poznan tudi kot sexy surfer look) je morda eden največjih trendov pri pričeskah 2016. Pri tem videzu je vse orožje na strani gela in česanju las nazaj, da dosežemo ta trendi, polizan videz.

 

trendi-riceske foto

trend-priceskfoto

Lob pričeska

Dolgi bob poznan tudi kot LOB, skupaj s klasičnim bobom, ki ga je Coco Chanel nosila že daleč nazaj v 20s, bo zagotovo ostal eden bolj trendovskih videzov tega leta. Pripravite se, da boste bob stil videvali v vseh možnih različicah – kodraste, valovite skupaj z daljšimi dolžinami in resami.

 

priceska foto

priceske-2016foto

Blond toni

Blond in rjavkasti toni bodo spet med najbolj trendi – glavno vlogo tokrat igra naravna barva las, morda je le malce bolj svetla, v odtenku karamele. Zato so baby pramene še vedno najboljša izbira za vse, ki se nikakor ne morete odločiti ali bi bile bolj rjave ali blond. Še vedno pa, če si le upate bolj drznih izgledov, počakajte do poletja saj bo platinasta blond, barva tega poletja! Vsekakor navijamo za to opcijo :)

 

priceskafoto

trend-priceskfoto

Pričeske norih barv

Nenaravne barve kot so živo modra, oranžna in zelena bodo morda večini smešne, vendar velik trend letos. Nekatere si drznejo biti precej ekstremne in si zato pobarvajo celotne lase, za vse ostale, malo manjše ekstremiste, pa hvala bogu za barvni šampon, ki je obstojen le nekaj pranj. Najboljša opcija je, da si pobarvate le konice, zato je to lahko zmagovalna kombinacija za vse, ki si ne želijo menjati barve las, si pa vseeno želite nekaj sprememb in drznosti.

trendi-priceskefoto

trend-priceskfoto

Visoki čop

Čop visoko na glavi se zdi kot preprosta pričeska, kar seveda tudi je, vendar nam ta način nošenja odmakne lase z obraza, kar je lahko idealna poteza, da pokažete in poudarite vse vaše poteze. Tesno počesan visoki čop je tudi nadvse čudovit s spleteno kito in je dober look, ki ga lahko stilsko dopolnite s statement nakitom.

trendsfoto

trend-pricesk-2016foto

Lasje na stran

Lasje na strani so pridobili popolnoma nove razsežnosti, ki so bile moderne lansko leto na mnogih modnih revijah. Torej, če boste lase pravilno razdelile, lahko to popolnoma spremeni vaš obraz! Dobra novica je, da nošenje las na strani pristaja praktično vsem izmed nas, skrije kakšne majhne napakice in pričeska bo v trenutku izgledal precej bolj bujna!

priceskefoto

trend-priceskfoto

Visoka neurejna figa

Visoka in skrajno neurejena figa bo zvezda tega leta in doživela bo popoln razcvet. Podobno kot visoki čop, je bistvo fige zopet poudarek na vašem obrazu, vendar brez pretirano urejenega videza. Bistvo je v neurejenosti! In če tudi izgleda čisto casual, je to popolna pričeska, izvedljiva v manj kot 5 minutah, s katero lahko izgledate elegantno in glamurozno brez prevelike količine make upa.

 

priceskefoto

frizurefoto

 

Komentirajte

Prenesite si brezplačni priročnik "PRVI VTIS!"

Vpišite vaš email naslov in prejmite brezplačni priročnik na temo prvega vtisa.